chomiczon Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Mikołaje się zbliżają a tu cisza w temacie wspólnego piwkowania gdzieś w knajpce tak jak to bywało wcześniej. Ktoś chętny na opróżnienie kilku flaszeczek, kegów itp w Lublinie? Edytowane 27 Listopada 2013 przez chomiczon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Z chęcią Po udanej wizycie na konkursie piw domowych w lublinie z przyjemnością bym się gdzieś spotkał, swoje już uwarzyłem więc teraz miałbym co przynieść Edytowane 27 Listopada 2013 przez Cyran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 no, proponujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To może 7 lub 14 grudnia (sobota). Poźniej to już świątecznie się robi i nie każdy może znaleźć czas. Co do miejsca to fajnie jest w Chacie ale ja tam nie mam wtyczki, żeby się dogadać z właścicielem. O ile kolejny raz zechce nas ugościć na podobnych zasadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To może 7 lub 14 grudnia (sobota). Poźniej to już świątecznie się robi i nie każdy może znaleźć czas. Co do miejsca to fajnie jest w Chacie ale ja tam nie mam wtyczki, żeby się dogadać z właścicielem. O ile kolejny raz zechce nas ugościć na podobnych zasadach. W Chacie byłoby fajnie dajcie znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Mam miejsce, mam czas, mam możliwość, więc zaproszę was do Motycza! https://www.facebook.com/events/622766587779710/ Nalewki z jednej strony, możemy zrobić piwko z drugiej strony: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 7-go jest zlot winiarzy oraz konkurs piw domowych w Krakowie. Ciasno się robi. W następnym tygodniu zlot w Toruniu. Nie wiadomo co wybierać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 To nie tak, że Was zniechęcam... Działajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genusek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Mamy dobre regionalne browary i trzeba to wykorzystać. Niedawno bardzo posmakował mi zwierzyniec pils. To super piwo z posmakiem goryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jakieś notoryczne lokowania produktów ostatnio na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na b.biz też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ludzie mądrzeją i przestają bełty pić to i lokowanie się wzmaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mam nadzieje, że temat spotkanie nie umarł a chyba najlepszym miejscem była by swojska chata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Panowie, jak tam nie pójdziecie to gdzie? Może u Fotografa, czy Monte di Vino... macie wybór! Ale trzeba ruszyć dupsko i pogadać z tymi ludźmi czy chcą takiej imprezy i na jakich warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 ja swoje cztery litery zawszę ruszę, a i cokolwiek przyniosę. niestety chlew mam w domu i wstyd zaprosić, a znajomków po knajpach nie posiadam. Grzesiek się długo nie odzywa, (miał spoko kontakty) może wyjechał za granicę, ostatnio (około konkursu lubelskiego ) mówił coś o przeprowadzce. teraz nie wiem czy do lublina, polski, świata? może warzy coś na nowozeladzkich chmielach? pozdrowionka, szczególnie dla ciebie Tomku, ty Animatorze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja to najbliżej zanimuje Stout Fest w marcu. Ale u mnie też klops lokalowy, bo Cynamon zmienił właściciela. Nie mam namiaru bezpośrednio do Artura z Chaty, ale zsonduję temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 można by zrobić jakieś rozpoznanie ogniem w nowym browarze restauracyjnym w Lublinie - Lwowie na Bronowickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ile osób byłoby zainteresowanych spotkaniem? Jestem w trakcie organizowania miejsca. I jaki dzień tygodnia najbardziej by pasował? Myślę, że piątek lub sobota byłaby ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Przed Świętami to widzę małe szanse na swój dojazd. Może na styczeń bardziej, ale to niech miejscowi się wypowiedzą, ja najwyżej ocenię realność przyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jutro podam wszystkie szczegóły, bo będę wszystko wiedział. Sam myślałem o styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaq Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, Jako że w sobotę straciłem dziewictwo i uwarzyłem pierwsze piwo (z zacieraniem nawet) i jestem mieszkańcem Lublina - chętnie poznam starszych stażem kolegów. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Slimaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 http://www.piwo.org/topic/12065-spotkanie-lubelskich-piwowarow-w-monte-di-vino-110114-g-1700/ <- wszystko jest tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Kiedy następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja bym proponował jakiś weekend po FDP we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No ja mam nadzieję, że w końcu dotrę jak będzie kolejne. Coraz cieplej będzie to i na zewnątrz można będzie posiedzieć. A tak innym nurtem zapytam, czy Lublin szykuje w tym roku jakiś konkurs piwowarski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi