brewd Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czołem wszystkim! Mieszkam w Warszawie, lubię dobre piwo i chyba udało mi się przekonać żonę do warzenia własnego. Na razie teoria, wkrótce zacznę kompletować sprzęt, a później zabawa. Pozdrawiam, Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Skoro "Ahoj!" to stopy wody pod kilem, skoro małżonka przekabacona to już tylko wytrwałości, a skoro zabawa się jeszcze nie zaczęła - szybkości w kolejnych krokach/ węzłach. Samych udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witaj, kuj póki żelazo gorące. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewd Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To takie bardziej czeskie niż żeglarskie ahoj z mojej strony, chociaż Czechem, ani żeglarzem nie jestem. Jedni i drudzy piwo jednak lubią bardzo. Dzięki i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Niech Ci zapał nie zginie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Polacy też lubią piwo Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi