WiHuRa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Znalezione na: http://piwnegotowanie.wordpress.com/2014/01/15/schlenkerla-doppelbock-dzem-z-boczku/ Może kogoś zainspiruje, osobiście jeszcze nie robiłem. cml i GB... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Aleś mi smaki narobił... Taki boczek na słodko pewno jest uzależniający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrorl Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 O o o. Kocham dżem, kocham boczek. To połączenie może być idealne. Już się zabieram do gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osovsky Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie próbowali. Uzależniające i baaardzo kaloryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 WiHura, napisałeś kiedyś 'dżem ze smalcem', pamiętasz? Przepis zapiszę, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jutro spróbuje zrobić, chociaż żonka się krzywi ostatnio na moje wszystkie kuchenne pomysły. Mówi że na stare lata mi odwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vami Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nie boj sie. Na urodzinach Setki moja dziewczyna zakochala sie w tym dżemie i non stop prosi mnie bym jej go zrobil. W koncu bede musial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi