Bogi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Barwa prawie czarna, ale bardziej brunatna, nieprzejrzysta. Piana opadła, ale przecież nie pijemy nitro Guinness'a tylko rasowego stout'a Aromat: nuta górna, przyjemna palona, czekolada gorzka, ale nie kakao, słodki zapach, bardzo gesty, na finiszu zboże, więc pewnie owies. Nuta dolna: sama czekolada, Lindt 70%, niby tylko tyle, a może jednak aż tyle? Smak: pół pint'y wypija się na raz, piwo doskonale ułożone, przyjemnie palone, lekka goryczka-porównawczo mniejsza niż w Old Peculier, Piwo gęste, ale lekkie w smaku, niezobowiązujące, brakuje mu troszkę głębi, jaką można spotkać w lepszych, szkockich czy angielskich stout'ach Dla mnie bardzo dobre, jak to mówią "sesyjne", piwo. Na pewno niektórzy będą psioczyć na brak piany, ale ja wolę mieć smak i aromat niż estetykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Browar Czarny Ryś - Owsiany Stout Bardzo fajny Stout. Do piany się nie czepiam, sam mam z nią problem Edytowane 12 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Stolarz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Sorki za nieprzyklejoną etykietę ale dołożyłem ja jak już piwo było w depozycie. Piana jak to w nisko gazowanym stoucie, nikła Grog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Zdjęcia pełna profesja . Muszę coś podrzucić do depozytu, może się na takie zdjęcia załapie Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Nie ma problemu W sumie to ciągle dążę do doskonałości, a tej jak widać brak. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Co do zdjęć to polecam książkę "Światło w fotografii" Magia i nauka - mnóstwo teorii i sporo praktyki o świetle w fotografii, mogę Ci pożyczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Browar Czarny Ryś - Owsiany Stout Bardzo fajny Stout. Do piany się nie czepiam, sam mam z nią problem światło bardzo fajne obstawiam na światło stałe+ 2x parasolka odbijającą srebrna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Namiot bezcieniowy i 2 lampy studyjne niestety bez softboxów. Od góry także lampa z żarówą 5500K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) namiot za to dał ci ładne miękkie światło widzę, że są ludzie z moimi upodobaniami próbowałeś dać kawałek pleksi pod kufel? fajne efekty daje Edytowane 22 Lutego 2014 przez lolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Widzę, że wielu łączy pasję foto i piwowarstwo. Ja chyba też zacznę robić zdjęcia degustowanych piw pełną klatką a nie komórką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi