kolomar Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak w temacie. Brakuje mi takiej opcji, jaka jest na browar.biz, że mogę zaznaczyć "ptaszek" "zażądać potwierdzenia odczytania wiadomości". Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak w temacie. Brakuje mi takiej opcji, jaka jest na browar.biz, że mogę zaznaczyć "ptaszek" "zażądać potwierdzenia odczytania wiadomości". Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna. Zawsze klikam "Nie" na taką prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Bardzo mi przykro - forum nie ma takiej opcji i raczej nie przewiduję wdrożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Hejka, Każdy prawie klika zawsze na nie. W mailach też się jest potwierdzenie, ale już bardziej z automatu. I niech tak będzie albo wcale, gdyż nie spełnia swojej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardzo mi przykro - forum nie ma takiej opcji i raczej nie przewiduję wdrożenia. Jestem za a nawet przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 ELROY i słusznie po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna. tylko po co ? jeśli ktoś będzie chciał to odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No nie wiem... Trochę się czuję jakbym nie wiem co napisał. Potwierdzenie przeczytania wiadomości występuje na wielu forach, których jestem użytkownikiem, jak również we wszystkich szanujących się klientach pocztowych. Wniosek z tego, że zupełnie niepotrzebnie, bo nikt tego nie używa.. :rolleyes: Wniosek, czasem trzeba siedzieć cicho, bo wychodzi, że jest się jakimś odmieńcem, bo do tej pory za pomysłem jest 1 osoba (czyt. ja) a przeciw cała reszta, która się wypowiedziała w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_piotrex Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Niezupełnie przeciw. Ja np. uważam że to przydatny feature ale skoro admin nie potrafi tego zrobić to co poradzimy? Jakoś przeżyjemy bez tego:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 skoro admin nie potrafi tego zrobić to co poradzimy podpuszczanie admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No nie wiem... Trochę się czuję jakbym nie wiem co napisał. Potwierdzenie przeczytania wiadomości występuje na wielu forach, których jestem użytkownikiem, jak również we wszystkich szanujących się klientach pocztowych. Wniosek z tego, że zupełnie niepotrzebnie, bo nikt tego nie używa.. :rolleyes: Wniosek, czasem trzeba siedzieć cicho, bo wychodzi, że jest się jakimś odmieńcem, bo do tej pory za pomysłem jest 1 osoba (czyt. ja) a przeciw cała reszta, która się wypowiedziała w temacie. Spokojnie trzeba się nauczyć przyjmować krytykę. Swoją drogą potwierdzenie przeczytania, budzi we mnie jakiś bunt, że ktoś będzie sprawdzał czy odczytałem czy nie. Dlatego o ile się nie machnę, to zaznaczam "nie wysyłaj". Jeżeli z treści wiadomości wynika, że nadawca oczekuje odpowiedzi, np. zadaje jakieś pytanie, no to odpowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja też jestem przeciw. Pewnie dlatego, że potwierdzenie przeczytania (odbioru) kojarzy mi się z Urzędem Skarbowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Sami anarchiści na piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 skoro admin nie potrafi tego zrobić to co poradzimy podpuszczanie admina ? A poważnie mówiąc, to rzeczywiście w przypadku tego forum, gdzie dodawanie nowej funkcjonalności, to przerobienie trochę linijek kodu a nie wciśnięcie "instaluj" jest problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi