cieplyl Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witajcie! Po długim czasie przeglądania postów i stosowania sie do nich postanowiłem sie przywitac. Mieszkam w Mielcu (podkarpacie) mam za sobą 6 warek robionych ze słodów. Swoją przygode zacząłem stosunkowo niedawno, bo na początku roku. Zdrówko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam i gratuluję świadomej postawy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Serdecznie witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kraków też wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kraków też wita Kraków razy dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Cześć Wita i Bielsko-Biała Co roku we wrześniu bywam w Mielcu, będzie okazja się wymienić piwkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 I ja witam, Fajnie że zaczynasz ze słodów to wyzwanie. Będziesz opisywał co nieco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam serdecznie i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jak robić to naturalnie. Narazie eksperymentuje ze smakami i jak cos ciekawego mi wyjdzie to opisze. heh Kolego Bielok ja we wrzesniu mam urodziny to mozemy sie kilkoma skrzynkami wymienic i wypic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Cześć A to ciekawe, bo ja właśnie do przyjaciól tam jeżdżę też na urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam również Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam i ja :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam Nowego kolegę i życzę tylko udanych warek. Pamiętaj każda warka, którą jesteś w stanie wypić jest udana. To tak na wszelki wypadek. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Cześć Wita i Bielsko-Biała Co roku we wrześniu bywam w Mielcu, będzie okazja się wymienić piwkiem Szybko zlecialo ale jest juz wrzesien. Bedziesz Kolego moze w mielcu w tym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Cześć. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że tak dokładnej daty jeszcze nie znam ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mielec wita! Wita Mielec! PS miło spotkać rodaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Cześć. Udanych Warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No to kolejny z tej samej miejscowości. Również witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Taka mala miejscowosc a juz nas dwóch. Bielok to jak cos czekam na info na PW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi