Jejski Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jak dla mnie na koszulce powinno być logo z ogniskiem i idąc za radą kopyra PIWOWAR DOMOWY z jednej strony może też logo i tekst w stylu NAWARZ SOBIE PIWA! BO BROWAR TO NIE APTEKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Chyba najlepiej na front dać logo takie jak na górze strony, łącznie z "Portal dla piwowarów domowych". A dodatkowo... Hm, czy możliwa byłaby personalizacja? Np. nick, albo dowolny tekst jaki sobie zamawiający piwowar wymarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 A może po prostu: z tyłu PIWOWAR + logo piwo.org z przodu NICK + logo piwo.org taka koszulka identyfikacyjna na spotkania Ps. Co do rozmiarów to ja się piszę na conajmniej XXXL, jak nie china to rozmiar powienien wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Napis:"Jakie se uwarzysz takie se wypijesz"/nie sobie tylko se/:smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Napis:"Jakie se uwarzysz takie se wypijesz"/nie sobie tylko se/:smilies: To może bez "se" Jakie uwarzysz, takie wypijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jakie uwarzysz,takie wypijesz. Podoba mi się - na plecy. A z przodu logo i ewentualnie nick z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Jakie uwarzysz' date='takie wypijesz.[/i'] Podoba mi się - na plecy. A z przodu logo i ewentualnie nick z forum Mi też. Tylko przód małe logo i pod spodem nick, całość na sercu. A czy jest wersja wyszywana? -już nie będę mieszał. Rozmiar XXXL by się zdał-taki mi pasuje najbardziej i fajnie jakby takie były. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ja też jestem chętny na koszulkę. Rozmiar M. Gdyby można było z nickiem to już w ogóle super. A napis? Moim zdaniem nie ma co szaleć. Jak dla mnie wystarczy piwo.org + ew. piwowarstwo domowe, albo coś w tym guście. Chociaż napis "piwowar inside" też brzmi ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jestem za "Piwowar Inside". Nie bardzo pasuje mi dorabianie jakiejś ideologii do koszulki. No ale ja jestem skromnym klientem, wezmę tylko jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Napis"Piwowar Inside" informuje że jesteś -piwowarem napis "Jakie uwarzyłes takie wypij"informuje jakim jesteś piwowarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley94 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jaki napis by na niej nie widniał to ja chcę czarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 PIWOWAR INSIDE - 70% ludzi którzy to przeczytają nie będą kumać o co chodzi. Polacy nie gęsi swój jezyk mają. Jeżeli to ma być przekaz dla wszystkich to powinno być w języku polskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 PIWOWAR INSIDE - 70% ludzi którzy to przeczytają nie będą kumać o co chodzi. Polacy nie gęsi swój jezyk mają. Jeżeli to ma być przekaz dla wszystkich to powinno być w języku polskim. To się zapytają o co chodzi. Nie ukrywajmy, w koszulkach forumowych mało kto chodzi na co dzień. Ja np. chodzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaproszę sąsiadów do ogrodu na grilla i piwko i oni mają mnie pytać co mam napisane na koszulce? Chyba żartujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie wiem, nie znam Twoich sąsiadów. Nie bardzo rozumiem - tekst nie może być po angielsku? Tak w ogóle to nie wiem w czym problem, przecież może być kilka wersji koszulki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Darko!widziałes kiedykolwiek anglika,niemca,włocha chinczyka aby nosił koszulkę z polskimi napisami.Nie wstydżmy sie naszego języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja po prostu dorastałem w czasach kampanii "Intel inside" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Może: "Mój browar, moje piwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Z tym przykładem sąsiadów to może trochę przegiałem, bo akurat znają po conajmniej 2 jezyki. Miał to być przykład ogólny. Krótko jestem przeciwny napisom obcojezycznym na polskiej koszulce, która ma być odzwierciedleniem polskiego form. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Może: "Mój browar, moje piwo" I każdy pomyśli, że to reklama piwa Żywiec. Samo słowo PIWOWAR tłumaczy wszystko, i brzmi ładnie. ze staropolska. Kolor oczywiście czarny. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Może: "Mój browar' date=' moje piwo"[/quote']I każdy pomyśli, że to reklama piwa Żywiec. Nie wiedziałem, że jestem właścicielem Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ile osób tyle zdań. ELROY jak to wszystko przeczyta to zgłupieje. Nie ma możliwości, aby wszystkim dogodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ile osób tyle zdań. ELROY jak to wszystko przeczyta to zgłupieje. Nie ma możliwości, aby wszystkim dogodzić. Ale będzie z czego wybierać. PS: Apteka musi zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 No tak każda koszulka na indywidualne zamówienie - rewelacja. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Apteka to dla wtajemniczonych.. A może zrobić dwie wersje koszulek. Jedna w celu propagowania piwowarstwa (www.piwo.org - portal piwowarów domowych itp.) A druga dla wtajemniczonych (czyli nick, motto /front - browar to nie apteka, back - filtracja to kastracja/ Nie będę ukrywał, że chętnie przejdę się po Lublinie z tą drugą wersją.. Kontrowersyjna by była... a ja tak lubię.. EDIT: Ja tu kiedyś, kilka dni temu pytałem Elroya czy udostępni mi logo www.piwo.org w większej rozdzielczości, cobym mógł sobie zamówić na Allegro koszulkę wg własnego pomysłu.. Może to jest dobra droga. zamówmy sobie u jakiegoś sprzedawcy na Allegro swoje własne koszulki.. tylko ja to logo w większej rozdzielczości bym chciał mieć Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi