Jump to content

Witajcie.

Recommended Posts

Witam.

Tutaj i na 'sąsiednim' forum trochę Waszych wpisów poczytałem. Wiedza bardzo się przydała, dzięki za podzielenie się informacjami i w dużej mierze zapałem.

Do tej pory udało się uwarzyć 10 zacieranych piwek, część już zyskała miano 'pijalne' :) reszta musi jeszcze poczekać na degustację.

Jako piwowar czuję się jeszcze trochę niepewnie, lepiej jako foto/i/grafik, choć też nie zawodowo.

Kolejne (zaplanowane już) warki muszą przeczekać wakacyjno-urlopowe wyjazdy, potem, hmm.. 'choroba' będzie (mam nadzieję) owocnie się rozwijać :lol:

Pozdrawiam.

Adam

Dori, tak, ledwo (3-cie) na 'pudle', ale dla mnie to duży sukces i satysfakcja.

Ja bym nie powiedziała, że "ledwo trzecie" konkurencja była naprawdę duża.

Mam nadzieję, że wrzucisz etykiety do naszej galerii :lol:

Tak, konkurencja była liczna i mocna. To 'ledwo na pudle' nie miało absolutnie pretensji do miejsca, jak napisałem b mnie cieszy uznanie jury.

Do galerii chętnie, muszę tylko przysiąść i przeskalować do sieciowej prezentacji.

Witaj rubezahl, no nie mogę uwierzyć ze tak blisko siebie mieszkamy,widzimy się prawie codziennie i nic o sobie nie wiemy.

Ty już 10 :lol:,a ja zatarłem dopiero 1:beer:

Witam siemka musimy się spotkać i pogadać:)

Nio i gratulacje za etykiety:)

• 4 years later...

Po chwili... nieobecności, witam znajomych i liczne grono nowych piwowarów.

AS miał prawie dwuletni "urlop". Brak swojego piwa - straszna sprawa, życie trochę ratowały :) Broumovski Opat i Frantiśek z Harrachova.

Świeże słody czekają, drożdże w drodze, może uda się niebawem coś upichcić (a emocje jak przed pierwszym zacieraniem, lol).

Edited by rubezahl

Po chwili... nieobecności, witam znajomych i liczne grono nowych piwowarów.

AS miał prawie dwuletni "urlop". Brak swojego piwa - straszna sprawa, życie trochę ratowały :) Broumovski Opat i Frantiśek z Harrachova.

Świeże słody czekają, drożdże w drodze, może uda się niebawem coś upichcić (a emocje jak przed pierwszym zacieraniem, lol).

:okey: