rubezahl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam. Tutaj i na 'sąsiednim' forum trochę Waszych wpisów poczytałem. Wiedza bardzo się przydała, dzięki za podzielenie się informacjami i w dużej mierze zapałem. Do tej pory udało się uwarzyć 10 zacieranych piwek, część już zyskała miano 'pijalne' reszta musi jeszcze poczekać na degustację. Jako piwowar czuję się jeszcze trochę niepewnie, lepiej jako foto/i/grafik, choć też nie zawodowo. Kolejne (zaplanowane już) warki muszą przeczekać wakacyjno-urlopowe wyjazdy, potem, hmm.. 'choroba' będzie (mam nadzieję) owocnie się rozwijać Pozdrawiam. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Poczatkujący? to tylko za pierwszy post. Po 10 warkach jesteś prawie weteran. Witam na forum i życzę dalszych warek. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witaj serdecznie Życzę aby piwo wychodziło Ci zawsze tak dobrze jak zdjęcia Na prawdę fajne portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam i gratuluję sukcesu w konkursie etykiet (bo to chyba Twoja piękna etykieta zajęła 3 miejsce ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dzięki za ciepłe powitanie. Dori, tak, ledwo (3-cie) na 'pudle', ale dla mnie to duży sukces i satysfakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dori, tak, ledwo (3-cie) na 'pudle', ale dla mnie to duży sukces i satysfakcja. Ja bym nie powiedziała, że "ledwo trzecie" konkurencja była naprawdę duża. Mam nadzieję, że wrzucisz etykiety do naszej galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tak, konkurencja była liczna i mocna. To 'ledwo na pudle' nie miało absolutnie pretensji do miejsca, jak napisałem b mnie cieszy uznanie jury. Do galerii chętnie, muszę tylko przysiąść i przeskalować do sieciowej prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witaj rubezahl, no nie mogę uwierzyć ze tak blisko siebie mieszkamy,widzimy się prawie codziennie i nic o sobie nie wiemy. Ty już 10 ,a ja zatarłem dopiero 1:beer: Witam siemka musimy się spotkać i pogadać Nio i gratulacje za etykiety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zbyszek, odpisałem Ci już na priv. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witaj. Baw się tu dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Po chwili... nieobecności, witam znajomych i liczne grono nowych piwowarów. AS miał prawie dwuletni "urlop". Brak swojego piwa - straszna sprawa, życie trochę ratowały Broumovski Opat i Frantiśek z Harrachova. Świeże słody czekają, drożdże w drodze, może uda się niebawem coś upichcić (a emocje jak przed pierwszym zacieraniem, lol). Edytowane 26 Czerwca 2014 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Miło widzieć kogoś z okolicy Raz że z okolicy a dwa jeszcze z sporym doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Po chwili... nieobecności, witam znajomych i liczne grono nowych piwowarów. AS miał prawie dwuletni "urlop". Brak swojego piwa - straszna sprawa, życie trochę ratowały Broumovski Opat i Frantiśek z Harrachova. Świeże słody czekają, drożdże w drodze, może uda się niebawem coś upichcić (a emocje jak przed pierwszym zacieraniem, lol). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi