kajtek37 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jak na razie mam na "koncie" Pilsnera z puszki i czekam English Bitter też z puszki w butekach ale jak uczy doświadczeniez pilsem cierpliwość popłaca więc czeka z otwarciem do 2 tygodnia od zabutelkowania .. Poza tym jestem w trakcie kompletacji sprzętu do warzenia , czyli garnek, grzanie, chłodnica i takie tam dziwne rzeczy.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Cześć Witamy na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Poza tym jestem w trakcie kompletacji sprzętu do warzenia , czyli garnek, grzanie, chłodnica i takie tam dziwne rzeczy. Jak każde hobby - worek bez dna. Powodzenia, cierpliwości, wytrwałości i samych udanych warek. Plus klasycznie: uzupełnij profil, dodaj się na mapce i inne takie - pomaga Edytowane 10 Marca 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 2409 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi