Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 BTW, gdyby komuna wiedziała ile można wyciągnąć informacji z sieci komórkowych to już dawno byśmy byli najszybciej i najlepiej "ztelekomunizowanym" państwem Warto przeczytać: http://di.com.pl/news/49611.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+glowny-di+%280+-+DI+kanal+glowny+%28go%C5%82y%29%29&utm_content=FeedBurner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dla mnie, jako osobie pracującej w handlu FB jest zbawieniem. Przy kluczowych spotkaniach praktycznie zawsze wiem wcześniej jak wygląda konkretna osoba, co robiła, z kim bywała. (zwykle jakieś foty z imprez z konkurencją, albo też została bez wiedzy "oznaczona"), poprzednie zajęcia itp itp. Wiedza niesamowicie we wszelakich negocjacjach ważna. Ponoć dziennie z całego świata na serwery Facebooka ląduje 200-300mln zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ponoć dziennie z całego świata na serwery Facebooka ląduje 200-300mln zdjęć Kiedyś zażartowałem aby tu na piwo.org było rekordowo jednocześnie 1000 użytkowników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Naiwne by było myślenie że FB to pomysł jednego kolesia jeśli nawet jest z tej nacji Ale to jest narzędzie stworzone przez CIA, do czego się sami przyznają. Miałem okazję dość często rozmawiać na ten temat z pewnym oficerem z ABW, który jeździ do nich na spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Miałem okazję dość często rozmawiać na ten temat z pewnym oficerem z ABW, który jeździ do nich na spotkania. To już inwigilacja pełną gębą, dobrze, że się przyznałeś do tego. Od tej chwili, panie i panowie ostrożnie musimy się wypowiadać, bo ABW będziemy mieć na głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Oj oj a ja 20 litrów piwa uwarzyłem i jedno wypił kolega, nie zamkną mnie? Edytowane 13 Marca 2014 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 To już inwigilacja pełną gębą, dobrze, że się przyznałeś do tego. Od tej chwili, panie i panowie ostrożnie musimy się wypowiadać, bo ABW będziemy mieć na głowie... Nie no, rozmawiać z nimi można, za to nic nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Oj oj a ja 20 litrów piwa uwarzyłem i jedno wypił kolega, nie zamkną mnie? GROM wpadnie Tobie do domu i zamknie Cię, po czym rozwali całe mieszkanie w poszukiwaniu granatów ;P. Edytowane 13 Marca 2014 przez St. Anger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie no, rozmawiać z nimi można, za to nic nie grozi Niektórym nie grozi a innym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Oj oj a ja 20 litrów piwa uwarzyłem i jedno wypił kolega, nie zamkną mnie? GROM wpadnie Tobie do domu i zamknie Cię, po czym rozwali całe mieszkanie w poszukiwaniu granatów ;P. Spokojnie, GROM na terenie Polski nie może działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi