josefik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ciekawa. A ten wędzony to własny czy kupny ? Nie posiadam takich informacji, Czesław bliżej nie określił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Podpytaj zatem, dość istotna sprawa jeśli o recepturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Całkowicie inne niż wielokrotny zwycięzca ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Proszę o informację od osób zainteresowanych odbiorem dyplomów, podziękowań na festiwalu w Żywcu. Jeśli byłyby takowe, przygotuję i zabiorę ze sobą. Skrócone metryczki dla osób które nie przeszły eliminacji dotrą do końca tygodnia. Po festiwalu w Żywcu wyślę również pozostałym osobom podziękowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagadata Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Receptura Czesława Dziełaka grodziski - 75% wędzony - 15% carapils - 10% drożdże - 1056 american ale zacieranie 66C - 60min. + 71C - 15 min. chmielenie magnum 44g - 60 min. saaz - 30g - 30 min. saaz - 50g 1 min. 55l , 7,7 blg Receptura nieco odległa od pierwowzoru ale liczy się efekt końcowy, więc szacun dla zwycięscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Będę w Żywcu więc mogę przyjąć jakies dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Czy pkt 17 będzie realizowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jest realizowany, w zeszłym tygodniu wyszły pierwsze koperty z podziękowaniami, proszę cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wysłałem 30 podziękowań, do szczęścia zabrakło 13, niestety będzie zwłoka, prawica w gipsie i dosłownie nie wiem jak to napisać . Proszę o wyrozumiałość, postaram się znaleźć kompetentną osobę i skłonić do pracy społecznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Chyba nie odhaczyłeś, że wręczałeś mi podziękowanie w Żywcu, bo wczoraj otrzymałem drugi raz Jeszcze raz dziękuję, bo wersja z Żywca nienajlepiej zniosła festiwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Chyba nie odhaczyłeś, że wręczałeś mi podziękowanie w Żywcu, bo wczoraj otrzymałem drugi raz Jeszcze raz dziękuję, bo wersja z Żywca nienajlepiej zniosła festiwal Wiesz jak to w Żywcu, człowiek się uczy całe życie. "Drogi pamiętniku więcej z dokumentami, papierami na imprezy jeździć nie będę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy prawica już sprawna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Powiedzmy że w 60%. Podziękowania wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 a kiedy wysłane bo nic nie dotarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 W sobotę, listem zwykłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dziękuję za dyplom, ładny, gustowny. Z Birofili za ciemne były. Do zobaczenia na konkursie w przyszłym roku, może pojadę na wycieczkę Dwie różne warki wysłałem, do Jozefika dodarły całe a do Żywca bomby-test kuriera, potem raz jeszcze na Birofię. Fajne piwa, za kilka tygodni na swoim chmielu, muszę najpierw skiełkować pszenicę a potem uwędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi