elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A bo aparatem trzeba celować w niebo, a nie w asfalt. Tam nie ma asfaltu, więc może być tylko nieboskłon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja wczoraj wróciłem z trzydniowego żeglowania. Na pokładzie 6 dorosłych plus ma dwuletnia córka. Ech... Fajno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Praca.... masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tam nie ma asfaltu, więc może być tylko nieboskłon Wszyscy leżymy w rynsztoku ale niektórzy spoglądają w gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 nadchodzą takie chwile że człowiek doznaje kryzysu osobowości, nie wiedząc czy sam zwariował, czy cały świat wokół zwariował, w każdym bądź razie poczucie tego kontrastu jest dziwne To wygląda na poważną ofertę http://kotlewski.radom.pl/2010/08/04/nowa-oferta-firmy-kotlewski-krzyz-na-klopoty/ a czytając wiadomości nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 ...To wygląda na poważną ofertę http://kotlewski.radom.pl/2010/08/04/nowa-oferta-firmy-kotlewski-krzyz-na-klopoty/ a czytając wiadomości nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... O ja pierd*** Na stronie jest napisane w dodatku, że firma od lat wspiera WOŚP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To się nazywa inicjatywa i pomysłowość. Szybkie działanie na potrzeby rynku. Najciekawsze jest to, że w ofercie jest również obsługa. Musi mieć dobre dojścia do moherków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mężowie przezacni! a nie jest to przypadkiem podpucha?.... mnie się nie chce wierzyć, żeby na serio... dzwonić nie doradzam, bo numer może być kosztowny, ale emailik kontrolny z zamówieniem?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja nie miałem zamiaru zamawiać. No chyba, że chciałbym otworzyć browar i nie płacić akcyzy. Zamiast akcyzy krzyż. Diaboliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No czas iść spać. Rano trza się wbić w mundur i iść świętować Dzień Wojska Polskiego. Nie ma to jak bycie członkiem Klubu Żołnierzy Rezerwy. A po południu równoległe warzenie. W kotle weizen, w lodówce turystycznej grodziskie. Zobaczymy jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Cytując fragment "Napoju dla koneserów" w nr 2/2010 KropkiTV: "Piwo może być warzone m.in. metodą tradycyjną - w kotłach warzelniczych lub w otwartych kadziach." Jakoś nie mogę zaskoczyć przesłania. A powyższe stwierdzenie jest wyeksponowane w ramce jako jedyna złota myśl artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Krzysiek mało czytasz nasze forum. Warzenie w wannie przez KAZIKA to ta otwarta kadź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Coś dla miłośników żagli Sail 2010 Amsterdam I trochę zdjęć. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1198695 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1055131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Coś dla miłośników żagli Sail 2010 Amsterdam AAAA ja też chce..... w tym roku po raz pierwszy od 7 lat nie byłem na żaglach buuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Coś dla miłośników żagli Sail 2010 Amsterdam AAAA ja też chce..... w tym roku po raz pierwszy od 7 lat nie byłem na żaglach buuuuu W tym roku pierwszy raz od trzech lat byłem na żaglach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziś zaliczyłam krótki kurs rajdowy u Tomka Czopika Było super Adrenalina taka, że jeszcze mi się nogi trzęsą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Adrenalina taka, że jeszcze mi się nogi trzęsą Jakie to kobiece. A tak na poważnie to chyba sie teraz wybierzerz na rajd Paryż - Dakar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziś zaliczyłam krótki kurs rajdowy u Tomka Czopika Było super Adrenalina taka, że jeszcze mi się nogi trzęsą ... a ja dzisiaj umyłem 460 butelek /23 skrzynki/ jeszcze jutro jakieś 300 bączków zostało no i można ruszać. Pod warunkiem że chory nie będę bo w butach mi pływało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ... a ja dzisiaj umyłem 460 butelek /23 skrzynki/ Najdalej w połowie strzeliłbym sobie w łeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziś zaliczyłam krótki kurs rajdowy u Tomka Czopika Było super Adrenalina taka, że jeszcze mi się nogi trzęsą Tez jeździłem u niego na kursie, faktycznie fajnie to prowadzi. I potrafi włączyć do tego dreszczyk rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziś zaliczyłam krótki kurs rajdowy u Tomka Czopika Było super Adrenalina taka' date=' że jeszcze mi się nogi trzęsą [/quote'] Tez jeździłem u niego na kursie, faktycznie fajnie to prowadzi. I potrafi włączyć do tego dreszczyk rywalizacji. Była rywalizacja - jakie zajęliście miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Adrenalina taka, że jeszcze mi się nogi trzęsą Podobie jak w Kielcach? Spokojnie jak się rozruszasz i przywykniesz to dopiero pojedziesz A tak swoją drogą to były już przygotowania do zimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mycie butelek - dzień drugi Od wczoraj umyłem 784 szt. zostało jeszcze trochę na jutro ,kiedy zamykam oczy nie zgadniecie co widzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jak zamknę oczy to widzę spławik na wodzie........, ale to po kilku dniach wędkowania, w Twoim przypadku....., to sam nie wiem. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mycie butelek - dzień drugi Od wczoraj umyłem 784 szt. zostało jeszcze trochę na jutro ,kiedy zamykam oczy nie zgadniecie co widzę . - tysiące butelek, a w nich pięknie wyrośnięta pleśnie. Każdą z butelek trzeba czyścić szczotką drucianą, bo zwykła nie daje rady - Ja myję na bieżąco więc nie mam takich problemów jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi