Mason Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja do etykiet używam takich programów, jak Paint i Powerpoint. Jestem zupełnie wyprany z talentu a bardziej skomplikowane programy mnie przerażają Ale jakoś to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja do etykiet używam takich programów, jak Paint i Powerpoint. Jestem zupełnie wyprany z talentu a bardziej skomplikowane programy mnie przerażają Ale jakoś to wygląda Całkiem fajne, ale oświeć mnie do czego wykorzystujesz PowerPoint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Łączę w nim wszystkie elementy. Ramki, teksty, zdjęcia itp. Potem zmieniam tylko nazwę, kolorystykę, grafiki i jest etykieta na kolejne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Łączę w nim wszystkie elementy. Ramki, teksty, zdjęcia itp. Potem zmieniam tylko nazwę, kolorystykę, grafiki i jest etykieta na kolejne piwo Aha, ja to robię w Wordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja próbowałem zmontować coś prawie-profesjonalnie w Inkscape, ale nie dałem rady. Robię teraz proste etykietki tekstowe w Excelu/OOo Calc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarmistrzNY Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kolejna dobra strona: http://www.beerlabelizer.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuso Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Ja ze swojej strony polecam DesignPro 5 (Avery Dennison) - na priva mogę podesłać swój template. Etykiety drukuję na zwykłym papierze i naklejam najtańszym klejem biurowym w sztyfcie (auchan/tesco etc. - 2zł za sporą tubkę). Etykiety robię czarno białe, w załączeniu przykład. Edytowane 24 Marca 2011 przez tomuso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 8 sztuk na A4? To wrzuć go na jakieś google documents czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 To wrzuć go na jakieś google documents czy coś. Pliki: doc txt rtf pdf xls pps ppt zip gz mdb można umieszczać również w forumowej galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuso Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) no to bardzo prosze umieszczam XPSa w RAR, ale template jest w ZDL (update) niestety forum nie przyjmuje XPSa, nie przyjmuje rar .. no to jeszcze ZIP Edytowane 24 Marca 2011 przez tomuso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zip można do galerii wrzucić. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuso Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ...nic nie weszło, ale jak ktoś chciałby template do darmowego DesignPro 5 to mogę wysłać na email. Jednemu koledze już puściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Swoje etykiety też robię w DesignPro 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Awery DesignPro 5 można ściągnąć darmową wersję z www.dobreprogramy.pl . Też używam tego programiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszpe Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Wrzucam linka do fajnej stronki do robienia etykiet(jak było to do usunięcia) http://labeley.com/beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Nie było A dziś dostałem nawet maila. Widać nas zauważono zza granicy Dear Tomasz,I stumbled into your piwo.org, it look like a great beer resource. Maybe you can write a post about our new free web app, labeley.com (it seems that someone on your forum already mentioned it). There's a great chance that this sort of app would interest your readers, because they can use it to design their own beer labels and will probably get hooked once they try it out. It has: - just a few simple steps to the final design - huge selection of graphic elements - upload your own pictures and backgrounds option - awesome results, great labels ready for printing! - It's completely free, and we intend to keep it that way. Check it out at labeley.com and tell me what you think Kindest regards, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jeszcze znalazłem serwis: http://labeley.com/beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jeszcze znalazłem serwis: http://labeley.com/beer Było...dwa posty wyżej. Ja swoje etykiety robię w AutoCadzie elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Hehe jak tylko zobaczyłem tą etykietę to pomyślałem "Wygląda jak zrobione w AutoCadzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie mniej jednak ma swój urok. Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No Photoshopa lub Gimpa jeszcze tak nie opanowałem jak Cada, dlatego radzę sobie jak umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Polecam Inkscape - jest intuicyjny, prosty, do grafiki wektorowej stworzony (ale można wstawić grafikę rastrową, np jako tło), a do tego za darmo. Mój przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 niezłe, a jak to rozmieszczasz do drukowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Na oko Wychodzi osiem etykiet na kartkę A4, druk czarno-biały. Choć ostatnio zaprzestałem naklejania i piszę na kapslach, to od czasu do czasu coś takiego zrobię, jakoś tak odświętnie się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi