Jejski Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Bardzo rzadko piszę na tym forum ale jeśli się nie mylę to już przynajmniej drugi raz widzę taki obrazek This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. , a szkoda bo właśnie miałem coś bardzo istotnego do zakomunikowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Kurde Piotr Piekarski pisał do mnie wczoraj, że nie uiściłem opłaty członkowskiej, może przez to domeny nie opłacili i masz... Sorry chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 To chyba jakieś jaja są - niby jak mam teraz wygenerować formularz zgłoszeniowy i wysłać paczkę na KPD w Żywcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 To chyba jakieś jaja są - niby jak mam teraz wygenerować formularz zgłoszeniowy i wysłać paczkę na KPD w Żywcu? https://docs.google.com/forms/d/1dHmil80MW1XA6YxxKRsdC1e6RoOtn13GwYURL7ZRPJU/viewform pablo i gwzd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Niestety występują chwilowe problemy z dostępem do strony PSPD. Formularz zgłoszeniowy do XII KPD Birofilia 2014 dostępny TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Kurde Piotr Piekarski pisał do mnie wczoraj, że nie uiściłem opłaty członkowskiej, może przez to domeny nie opłacili i masz... Sorry chłopaki Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. Albo po prostu komuś się zapomniało, ale to można przecież wybaczyć, nie wypada wymagać tego by ktoś pracujący w czynie społecznym zajmował się takimi pierdami jak zapłacenie za domenę. Edytowane 28 Maja 2014 przez Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. domena (nazwa) jest opłacona co najwyżej hosting wzięli za słaby i wytransferowali swój przydział miesięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. domena (nazwa) jest opłacona co najwyżej hosting wzięli za słaby i wytransferowali swój przydział miesięczny No tak, w sumie przez to, że formularz zgłoszeniowy jest/był na stronie PSPD wejść mogło być nieco więcej niż przez resztę roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No tak, w sumie przez to, że formularz zgłoszeniowy jest/był na stronie PSPD wejść mogło być nieco więcej niż przez resztę roku Sam formularz mniej obciążył serwer niż pobranie PDFa. Niestety automat nie zadziałał i nie otrzymaliśmy informacji o zbliżaniu się do limitu transferu. Niedługo strona powinna wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://www.pspd.org.pl/ bangla... ale bez WWW nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 I znowu po limicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi