bielok Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Cześć. Po wpisaniu w wyszukiwarke słowa jak w temacie, wyszukiwarka wyrzuca nie wszystkie wątki, np. nie odnajduje tego: http://www.piwo.org/forum/p21672-16-07-2009-20-40-54.html#p21672 chyba że mi się na oczy rzuciło .... ale sprawdzałem z 5x Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Tak, masz rację. Dziś w mocy zrobię reindeksację bazy danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 thx mam nadzieje że sie poprawi :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Reindeksacja przebiegła poprawnie Ps: generalnie takie problemy nie powinny występować i raczej nie występują. Być może wątek był kilka razy poprawiany, lub przeniesiony i coś nie zagrało. Nie mniej jednak co miesiąc automat zrobi reindeks wyszukiwarki dla pewności. Dzięki Bielok za czujność Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Cześć. Dzięki Bielok za czujność wiesz to nie czujność tylko przypadek że pamiętałem że Marek pisał już recenzję dla tego piwa .... byłem tego pewien ... a wyszukiwarka milczała Ważne że reindeksacja przyniosła zamierzony efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts