elroy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana, ze względu na nowe zasady odnowień składników forum. Monitoruję temat i na 90% w piątek wieczorem wszystko będzie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ups! Coś poszło nie tak! [#CSTART-7]Wystąpił błąd z połączeniem do czatu. Proszę poinformować administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 czy tylko mnie czat nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hmm, czy tylko u mnie nie ma czatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Chat nie będzie dostępny przez około jeszcze tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Tu masz wersję tymczasową: http://piwo.mrsystem.pl:83/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Tu masz wersję tymczasową: http://piwo.mrsystem.pl:83/ nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 nie działa jak nie jak tak tylko nie na telefonach/tabletach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 na żadnej przegladarce w kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Panie admin jak żyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 U mnie działa, ale wszyscy jeszcze śpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 eh nie dziala ten czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 We wtorek próba upgrade, więc czat piwoorgowy wróci (w innej formie, bo ten stary już nie działa w ogółe, ale coś fajne w temacie się znajdzie) FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jupikajej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 No nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamerstary Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 W końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pigmei Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Juz szykuje szampana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Obiecanki cacanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 A dlaczego tak sądzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Prawa Murphy'iego Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 nie odpalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Gwoli jasności. Chat będzie tylko i wyłącznie po podniesieniu wersji forum - nie ma żadnej sensownej aplikacji do tej wersji którą aktualnie używamy. Ostatni okres czasu spędziłem na pracach związanych z samym serwerem i przeniesieniem poczty w osobną lokalizację. Myślę, że w ten weekend rozpocznę działania związane z upgradem. Poważnie - jest przy tym kupę roboty i taki dodatek jak chat nie jest priorytetowy, acz pewnie ważny Mogę tylko zdradzić, że zaplanowałem dość rygorystyczny regulamin udziału w dyskusjach na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Mogę tylko zdradzić, że zaplanowałem dość rygorystyczny regulamin udziału w dyskusjach na chacie Bedzie moderator i cenzura ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi