wassyl Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) To chyba będzie najlepszy wątek Mam zaszczyt poinformować, iż skład personalny browaru przydomowego imć państwa Wasilewskich - zwany Niebieskim Kotem - powiększył dziś o nową piwowarkę Moja lepsza połówka powiła dziś śliczną córeczkę - Ingę, która na 100% pójdzie drogą mamy i taty w warzeniu piwa dumni rodzice z Niebieskiego Kota Rafał i Agata Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Moje gratulacje. Z Oliwką od DORI stworzą świetny duet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No to serdeczne gratulacje Cieszę się bardzo, że wszyscy szczęśliwi Brawo, brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cześć Gratki na maxa dla całej Waszej rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Serdeczne gratulacje Niech Mała rośnie zdrowo Zdrowie całej Waszej trójki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Gratulacje! Niech rośnie zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Gratulacje :) Dziewczyny się rodzą - wojny nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Gratulacje :) Dziewczyny się rodzą - wojny nie będzie :) O widzisz to jakiś pozytyw, a ja myślałem, że to przez wodę Żywiec Zdrój. Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Gratulacje i wszytskiego najlepszego dla całej rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Gratuluję! Mojej córci za 20 dni minie pierwszy rok. Póki co jest dobrze. Gdy piję piwo sięga po kufel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Gratuluję!Mojej córci za 20 dni minie pierwszy rok. Póki co jest dobrze. Gdy piję piwo sięga po kufel :) Moja 3 letnia rwie się do kapsli, butelek, kapslownicy, śrutownika, także obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Gratulacje!! Niech wyrasta na piwowara domowego ku uciesze rodziców i forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Gratulacje i niech rośnie zdrowa na pocieche waszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 I ja gratuluję kolejnego piwowara w rodzinie. Same dziołchy bydom sam na forum. Co by dziołcha zdrowo była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 I ja się przyłączam do gratulacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi