amorph Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Pilnie potrzebuje uszczelek do fermentorów takich w których mocuje sie rurke. Można gdzieś w Lublinie takie dostać od ręki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Można gdzieś w Lublinie takie dostać od ręki? http://homebeer.pl/pl/kontakt-z-nami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No tak ale oni chyba nie maja siedziby w Lublinie tylko na trasie Lublin-Kraśnik. A odbior w Lublinie możliwy po wcześniejszych ustaleniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Co z tego że nie mają siedziby, dzwonisz, umawiasz się po kłopocie. Uszczelki pod rurkę bywają też w hipermarketach budowlanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na Botaniku można odebrać produkty, sam tak odbierałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zadzwoń do Roberta z Homebeer umówisz się bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chodziło mi o cos innego niż homebeer bo u Nich dopiero po 19 można odebrać. Pomyślałem ze na burzliwa założe wieko z nawiercona dziura i przykryje jakaś gaza. A do cichej już sie uszczelki i rurki zamontuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ja tam nie używam żadnych rurek i piwo wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 w obi na dziale ogród po prawej stronie wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Cześć, gdzie w Lublinie mogę kupić fermentor 33l? Oprócz homebeer. Gdzie w jakimś markecie ktoś widział aktualnie na ekspozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NervGal Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) https://piwnesurowce.pl/ - mają też opcję dostawy w wyznaczone miejsce na terenie Lublina - z kodem "start" pierwsza dostawa gratis. Wydaje mi się, że w Distillerze (ul. Miła 9) też widziałem fermentory z Biowinu. Być może Hejnał - pijalnia i sklep z piwami na ul. Świętoduskiej, ale nie nastawiałbym się. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez NervGal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W leroyu stoi fermentator 33l z kranikiem za 50zł majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W OBI jak sprawdziłem taki fermentor chyba 45zł albo 50zł. Ja ostatecznie poradziłem sobie 2 mniejszymi wiadrami po 15litrów i nie kupowałem pojemnika, bo ceny na miejscu zabijały, a później ten fermentor byłby i tak jako zapas. Szkoda, że w Lublinie jak coś zaskoczy przy warzeniu to jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, maciek1221 napisał: W OBI jak sprawdziłem taki fermentor chyba 45zł albo 50zł. Ja ostatecznie poradziłem sobie 2 mniejszymi wiadrami po 15litrów i nie kupowałem pojemnika, bo ceny na miejscu zabijały, a później ten fermentor byłby i tak jako zapas. Szkoda, że w Lublinie jak coś zaskoczy przy warzeniu to jest problem Proponuję patrzeć w Bricomarche, mają fermentory po 30 zł i sporo awaryjnego (w sensie że w razie pilnej potrzeby ) sprzętu Edytowane 30 Stycznia 2019 przez majlosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi