Zyblik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam smakoszy piwa . Cieszę się, że udało mi się trafić na to wielce ciekawe forum. Pobieżna lektura niektórych wątków, upewniła mnie, że znajdę tu pomocną dłoń u doświadczonych koleżanek i kolegów. Praca z rurką fermentacyjną, nie jest mi obca, a charakterystyczny odgłos bulgotania słucham już od ponad 30 lat. W czasach gdy alkohol sprzedawany był na kartki albo po 13, za pomocą chłodnicy udało mi się wydestylować wcale niezłe trunki. Warzenie piwa jest moim nowym zamysłem, i mam nadzieję , iż pierwsze niepowodzenia (oby ich nie było) nie zrażą mnie do tego. Zatem proszę o przyjęcie mnie w swoje szeregi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witaj Zyblik Jesli to nie problem uzupełnij profil przyjemniej lektury forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam na forum. W krakowie znajdziesz sporo wsparcia i sklep z surowcami. Samych udanych warek. Ps zacieranie nie jest takie trudne jak sie wydaje na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witaj, myślę, że warzenie piwa znakomicie uzupełni Twoje dotychczasowe doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 zibi wita zyblika a listopadzie wypije piwko za twoje zdrowie(w ten sam dzień mamy urodziny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zyblik przechodzi od słów do czynów, dzięki czemu dwa dni temu już się poznaliśmy Witam oczywiście na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, Krakusa. Ekipa nam w Krakowie rośnie aż miło. Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez totislaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam kolejnego krakowskiego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Cześć Zyblik jak masz kontakt z Erloyem to jesteś w dobrych rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ..... jak masz kontakt z Erloyem to jesteś w dobrych rękach o tak, jak narazie to odwiedzam Jego sklep codziennie, mam już status stałego klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi