dżazder Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Mi się nie zdarzyła taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Też tak miałem, ale nie pamiętam jaki to był chmiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ode mnie minusik. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem, we wtorek wysłane, dziś dotarło - do czasu realizacji nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety wróciła odwieczna bolączka, czyli braki. Nie wiem czy to tylko ja mam pecha, ale co trzecie albo co czwarte zamówienie przychodzi mi z jakimś brakiem. Już się nauczyłem, żeby dorzucać sobie nadmiarową paczkę chmielu, żeby nie zostać z ręką z nocniku, ale mimo wszystko robi się to mocno irytujące. Już mi głupio jak muszę po raz kolejny pisać że czegoś brakuje i zastanawiam się kiedy dojdą do wniosku, że próbuję ich naciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 taki zapie*dol, że nie ma kiedy taczek załadować ;-) reagują natychmiast na info czy musisz się dopraszać? bo ja mam różne doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Reakcja błyskawiczna i sprawa zawsze zostaje załatwiona. Tylko ten dreszczyk emocji przy rozpakowywaniu (czy tym razem będzie wszystko?) już mnie przestał cieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie tylko ty tak masz Do tej pory tylko w alepiwo mi się nie pomylili A tak wszędzie też dosyłanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 No tak, tu muszę się zgodzić że problem nie dotyczy tylko TB. Wcześniej zamawiałem w CP i tam też zdarzały się obsuwy.Dzisiejszy temat załatwiony przez TB błyskawicznie. Anuluję negatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No właśnie ja mam ten problem przy 3 zamówieniu. Wybrałem fermentor z kranikiem, a dostałem bez otworu na kranik i bez kranika. Zobaczymy jak będzie z wyjaśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pewnie kranik wraz z otworem doślą kolejną paczką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMES Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Od początku jestem z TB, bo mam do nich niedaleko to raz, więc nie płacę za przesyłki, a dwa, że naprawdę nie mam się do czego przyczepić. Raz byłem po odbiór towaru, to im śrutownik nawalił i trzeba było długo poczekać. Akurat byłem z kumplem, którego zainspirowałem do warzenia i odbierał swój pierwszy sprzęt, ale zapewniłem go, żeby się nie zrażał, bo tak było pierwszy raz. Od tamtej pory wielokrotnie się tam pojawiałem i zawsze wszystko było ok. Sympatyczne chłopaki, można też podpytać od razu o pewne kwestie, to uprzejmie doradzą. Naprawdę duży plus. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No, tylko, że ja będąc z Wrocławia muszę brać kuriera albo liczyć, że ktoś mi odbierze - godziny/dni odbioru fatalne. A jakbym chciał już się w nie pobawić, to jadąc z Wielkiej Wyspy wpieprzę się w taki korki, że spale więcej paliwa, niż wart jest kurier.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 chłopaki spokojnie do 18 siedzą, jak nie lepiej, a wtedy korków to już co najmniej od rynku do ostrowskiego nie ma. druga sprawa że do 18 to rzadko który sklep inny niż hipermarket/galeria pracuje. korki w mieście zaczynają się przed 7 - szczerze powiedziawszy nie wiem czego od nich wymagasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No muszę pochwalić, wczoraj zamówiłem, dziś już wysyłają Co prawda zastosowałem patent z wysłaniem potwierdzenia przelewu (robię to teraz w przypadku wszystkich zamówień internetowych), ale jak widać poskutkowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czy te duże fermentory jeszcze będą dostępne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Czy te duże fermentory jeszcze będą dostępne ? Chyba lepiej pytać bezpośrednio w sklepie. Wydaje mi się, że właściciele się tu nie udzielają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 tak się przyzwyczaiłem do dobrego, że lekko się zdziwiłem gdy od zamówienia i przelewu do wysyłki minęły dwa dni (a nie jeden). ale najbardziej zdziwiły mnie woreczki na chmiel bez struny. nie lubię zabaw z gumkami, szczególnie że w warunkach zamrażarnia nie wszystkie sobie radzą. w sumie ambiwalentne odczucia - jest gorzej, ale nadal dobrze :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 WIELKI MINUSjuż nigdy tam nie zamówię. pytanie do TB:dlaczego w moim chmielu są kawałeczki rozdrobnionego słodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Pisałeś do nich z reklamacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Pisałeś do nich z reklamacją? nie pisałem, ale jutro napiszę. Wysypałem 100g torebkę na talerz i połowę zgarnąłem do gara. i dopiero wtedy zobaczyłem kawałeczki. Tak drobne, że pod spodem się chowały. Pytanie czy mi to zakazi brzeczkę, bo akurat ten chmiel sypałem na 80st na whirpoola. No i drugą połowę paczki miałem wsypać na cichą, ale teraz to sobie daruję. Ja w tym sklepie już nic nigdy nie kupię i będę odradzał go każdemu kogo spotkam. jak tu teraz czytam temat, to inna paczuszka jest nie zapakowana próżniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tydzień czekałem i nie odpisali na mejla. NIE KUPUJCIE TAM. wrzucają słód do chmielu.zero kontaktu w sprawie reklamacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ostatnio wspólnie z kolegą zamówiłem w TB, wszystko było okej. Chmiele dobrze popakowane, paczka szybko 2 dni po zamówieniu przyszła. Chmiel używałem i też dobrej jakości, kolega na słody nie narzekał ani drożdże. Z tego co słuchy noszą chłopaki chcą się teraz przenieść i zrobić sklep stacjonarny z magazynem, może stąd problemy? Tomato a próbowałeś dzwonić? Z meilami u nich jest średnio, ale przez telefon jak kiedyś zgłaszałem reklamacje wszystko było od ręki załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Fakt, że chłopaki mają znów jakąś zniżkę formy, jeśli chodzi o korespondencję. Wysyłałem uwagi na temat nazewnictwa i pozycjonowania asortymentu, ale także bez odpowiedzi. Te dołki zdarzają się okresowo, prawdopodobnie w tym czasie chłopaki robią coś innego, jakieś inicjatywy kontraktowe czy przeprowadzki . Edytowane 17 Listopada 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 NIE KUPUJCIE TAM. Kupowałem i będę kupować , jak coś mnie nie odpowiada to po prostu szukam gdzie indziej . To że u Ciebie coś było nie tak ( z twoich słów ) , to nie oznacza że wszyscy muszą od razu zaprzestać zakupów w tym sklepie . U mnie i u moich znajomych nigdy nie było problemów z TB . I jeszcze jedno nim więcej takich sklepów tym lepiej dla nas , przy czym rożnych sklepów z rożną jakością obsługi i towarów . To chyba jasne jak dzień . A takie nawoływania .... lekko nerwowe i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tomato a próbowałeś dzwonić? Nie. jak mejl nie wystarczy, to sobie po prostu daruję i nie będę dalej się o to pluł.Ostrzegłem tutaj tylko co można dostać kupując u nich.jak dla mnie taka słodowa niespodzianka jest dyskfalifikująca.Ja im mówię nara, choć mają fajny wybór chmielów. To chyba jasne jak dzień . Napiszę jeszcze raz: kawałki słodu w paczce chmielu!wyobraź sobie, że otwierasz taką paczuszkę i sypiesz to na zimno.już nie mówię, że teraz będę miał 2 takie same piwa, bo tylko 2 planowałem. tego chmielu na zimno nie wsypię. i użyję drugi chmiel.miały być 2 single chopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tomato a próbowałeś dzwonić? Nie. jak mejl nie wystarczy, to sobie po prostu daruję i nie będę dalej się o to pluł. Ostrzegłem tutaj tylko co można dostać kupując u nich. jak dla mnie taka słodowa niespodzianka jest dyskfalifikująca. Ja im mówię nara, choć mają fajny wybór chmielów. To chyba jasne jak dzień . Napiszę jeszcze raz: kawałki słodu w paczce chmielu! wyobraź sobie, że otwierasz taką paczuszkę i sypiesz to na zimno. już nie mówię, że teraz będę miał 2 takie same piwa, bo tylko 2 planowałem. tego chmielu na zimno nie wsypię. i użyję drugi chmiel. miały być 2 single chopy. Ale wiesz, że czasem maile są traktowane jako spam? Nie koniecznie musiał on dotrzeć do nich i to nie jest wina chłopaków, że nie odpowiedzieli. Jak chcesz zrobisz, ale generalnie zawsze lepiej zadzwonić spróbować zareklamować towar niż się denerwować na sklep. Każdemu się zdarzają pomyłki, mi TB często zapomniało coś do paczki włożyć, albo raz miałem rozwalony worek z chmielem, od razu reklamacje uznali. Innym sklepom też się zdarza pominę nazwy sklepów, ale dostałem raz nie te słody co trzeba, albo brak całkiem pewnych słodów. Chmiele to różnie najgorzej było w przypadku po prostu luzem wrzuconych kilku paczek chmielu nie podpisanych... Zdarza się każdemu nie każdy sklep zachowuje się dobrze w takich sytuacjach i te należy unikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi