Jacki Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Odbiegając od zespołu Metallica. Europa/Stany miały: The Doors, Elvisa, Hendriksa, Joplin itp. Polska miała Ryśka... U Rosjan natomiast w świadomości zapisał się Wiktor Coj (Tsoy - pisownia umowna) (zginął w wypadku dnia 15 sierpnia 1990) i jego zespół Kino. Artysta dostał pozwolenie od resortu cenzury, zaczął występować w całym ZSSR. I jakoś tak poszło... Podobnie jak wiele osób z "zachodu", na ten zespół trafiłem ze pośrednictwem gry komputerowej, gdzie niżej zamieszczony kawałek był w użyciu. Zainteresowałem się bardziej... Jeśli się komuś spodoba, to znajdzie i inne, niektóre zupełnie inne, ale nadal bardzo sympatyczne. Edytowane 19 Marca 2011 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) no to piosenka o tej piosence W magnitafonie igrajet Gruppa Kino Ty gawarisz mnie "wykluczi eta gawno!" Tiebia łamajet ot wsiakowa staria zamknijsja- eta lubimaja piesnia maja!! http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=IaKG3EtvIXg a przy okazji http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=Lx4lQxeaCh0&feature=more_related a tu to samo, jestem gdzieś tam w tłumie:) no i jeszcze jeden, prawie jak Wysocki... Edytowane 19 Marca 2011 przez Mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Często szukam tego: (znalazłem, to może się zachowa)Pierwszy raz to słyszałem na kasecie u znajomej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Z racji, że ostatnio ładna wiosna za oknem była to naszło mnie na na coś takiego: Ładna, nastrojowa piosenka naszych południowych sąsiadów. W ogóle całą muzykę zespołu Čechomor polecam, jeśli ktoś lubi morawskie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cześć. Ostatnio wpadło mi w ucho w Antyradiu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) to co lobię STAGE OF UNITY Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Bielok : Widzę że słuchamy tej samej stacji Tylko Antyradio Jakiś czas temu upewniłem się , że Antyradio to jedyne słuszne radio , po tym jak wyjeżdżając z pracy do domu ( a mam ponad 20 minut drogi ) Makak puścił Led Zeppelin ( koncertowy jakiś kawałek ) , i pod domem jeszcze czekałem w aucie żeby dosłuchać do końca A Lyapis Trubetskoy ostatni popularny w Antyradiu , często grają i też mi wpadło w ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak sobie szperam po necie.... http://www.youtube.com/watch?v=-AqwY9XLAZA Subliminal - TIKVA Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 posłuchajcie i obejrzyjcie polecam 52um Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tak sobie szperam po necie.... To polecam wpisać hasło Khridoli jak lubisz Gruzińskie klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dwie kapele który teksty i okładki mówią same za siebie Miłego słuchania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ci wisieli cały dzień na trzepaku albo ganiali gdzieś to wiedzą o co chodzi nie było kompów neta i masa kumpli na podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Od czego zaczynał Phil Collins ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 26.05 = Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 dziś słuchamy Polski Top Wszechczasów na Trójce. Jeszcze pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 szóste, Dżem, List do M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Drugie, Kult. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 pierwsze, Biała Flaga, Republika, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Pamiętacie tę laskę z MTV ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Pamiętacie tę laskę z MTV ??] ale a ssoo chodzi?? sama muza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na okładce płyty... Ta babka była kiedyś prezenterką na MTV... Teledysku nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Bardzo przyjemna muzyka na sobotni wieczór przy piwie: "Mo' better blues" Swoją drogą polecam film o tym samym tytule, świetna muzyka i dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
statgreg Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Proponuję coś z naszego podwórka , mało znany i praktycznie zapomniany Jacek Kaczmarski wspaniałe piosenki o wszystkim , na początek " Romans historiozoficzno-erotyczny o princessie Doni i parobku Ditku " I wiele innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Uwielbiam ambient A to jeden z moich najbardziej ulubionych utworów, a do tego świetny teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=dvTe1-a6Pdo W sam raz do posłuchania na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi