bielok Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 elo Dziś wieczór z polskim punkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam Jak wieczór z polską muzyką to najlepiej klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Cześć WitamJak wieczór z polską muzyką to najlepiej klasyka The Corpse pamietam z roku 1988 lub 9 jak grali koncert w B-B w klubie Best. Hard core było wtedy w Polsce w powijakach (rodzime). Jeszcze mam ten koncert pewnie gdzieś na kasetach. Zdecydowanie wolę punka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam 20 lat temu to byli moi idole teraz kumple ( jesteśmy z jednego miasta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 U mnie dzisiaj Marcus Miller gości..... co on wyrabia z tym basem... :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Cześć Witam20 lat temu to byli moi idole teraz kumple ( jesteśmy z jednego miasta ) Moj przyjeciel troche fotogruje, zerknij o galerii: http://www.pawelm-foto.pl/koncerty-kat-11.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam Z kolegą Pawłem w czerwcu na reaktywacji Corpsów raczyliśmy się do rana moim piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam Z kolegą Pawłem w czerwcu na reaktywacji Corpsów raczyliśmy się do rana moim piwem Z kolega Pawłem przez 10l at grałem w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam Wiem opowiadał o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 U mnie dzisiaj Marcus Miller gości..... co on wyrabia z tym basem... :beer: COOO ??? I teraz o tym piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Oglądam stare fotki i naszły mnie wspomnienia http://www.youtube.com/watch?v=uwgg2NG8fds Fotka z wieczorku w schronisku przy lwóweckim... ... i gitarze 'strojonej' scyzorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 U mnie dzisiaj Marcus Miller gości..... co on wyrabia z tym basem... COOO ??? I teraz o tym piszesz ? O widzę, że kolega sie zainteresował... Nic dziwnego, sądząc po fotce w avatarze pewnie bassman Jam też na basie pocinał w trzech lokalnych kapelach. Obecnie brak czasu, praca, dom, praca, dom,praca a do tego inne zainteresowania, no i piwko też uwarzyć trzeba.... Ale Cort'a nie sprzedałem i na 30watowej Labodze pocinam czasem w domu razem z efektem perkusyjnym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja też prawie zrezygnowałem z muzykowania po tym jak rozpadła się moja poprzednia kapela. Ale po roku przerwy , jesteśmy własnie na etapie przesłuchiwania wokalistów. Trochę materiału już mamy zrobionego. Najgorsze to znaleźć czas. Ale... po sobie zauważyłem , że z dnia na dzień bardziej mi się nie chce i powiedziałem sobie koniec , trzeba się wziąć w garść i czas sie nagle znalazł. Inna sprawa , że czasu dla rodziny czasem brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Yh8GmbA5p5w Koncertowy Dire Straits, bardzo ciekawa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 DEUS - Pocket revolution, 2005. Super :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W sam raz na tę porę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Planujecie jutro warki?. Włączcie Trojkę będzie dzień z http://www.youtube.com/watch?v=BzZHmHqEE7k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 jakoś mi wpadło w ucho i z głowy nie chce wyskoczyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja słucham generalnie szeroko punk rocka z wszystkimi odmianami od lekkich po te bardzo ciężkie, ale najlepsze sa kawałki utrzymane w nurcie 77' A tu mała niespodzianka http://www.youtube.com/watch?v=325PClz1byA&list=LLUy6-anGsIcaP0paAg5Nj6Q&index=58&feature=plpp_video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Polecam na You Tube-Mariachi Vargas-wspaniała brawurowa meksykańska muzyka,bardzo dobra do piwa i własno wędzonego boczku z chrzanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) oj..... dużo chrzanu bym potrzebował ale przy okazji mi sie przypomniał Manu Chao [media] [/media] --] ort mea culpa Edytowane 6 Stycznia 2012 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Też dobre ale bez boczku z chrzanem,to pierwsze pisze się przez "ż". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Teraz "opowieści kapitana misia" bo walnąłem parę browarów i na wspomnienia mi się zebrało Kiedy byłem na studiach, a było to w mieście Poznaniu, słuchałem radia Afera jeżdżąc komunikacją miejską i przemieszczając się po tym zacnym grodzie. I w głowę mi zapadło to coś "wczoraj koło śmietnika milicja otoczyła Henryka, dzisiaj Enrike nareszcie spędzi całą noc w areszcie". Kilkukrotnie próbowałem przeszukać internet celem zlokalizowania wykonawcy tego utworu, wydawało mi się, że miał na nazwisko Bachleda. Wczoraj wreszcie udało mi się zlokalizować wykonawcę i piosenkę: Wykonawca: Bachleda Józef - ale zespół nie człowiek, piosenka: Milicja. Niestety tego kawałka nie znalazłem na youtubie, jest inna, też dobra, prezentująca styl kapeli. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi