Von Lurtz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Słuchałem tego dziś he he no mają pomysły muszę przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Coverek [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Po obejrzeniu filmu, strasznie siedzi w głowie: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mały powrót do moich muzycznych korzeni: pilsner oiquell pilsen bois : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A u mnie w głośnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZEJEN Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) [media] [/media] Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez CZEJEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Widzę Lusterko, że klimaty Oi ! i bardzo dobrze:) To pewnie klimaty RAC nie są Ci obce, polecam dla odprężenia [media] [/media] Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez shayboos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Swego czasu sporo słuchałem bardzo Honorowego zespołu Bardziej podchodzi mi Oi! w komplikacji z nurtem '77 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 U mnie dzisiaj wieczorem klasyka www.youtube.com/watch?v=WDQtIjGQGPM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Nie jest to mój klimat ale kapele kumpla warto pokazać szerszej publice. osoby które reagują gastrycznie na krew - proszę nie oglądać :! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wszyscy NWOBHM kojarzą z Iron Maiden, a tu macie Saxon jedną z najwybitniejszych kapel tego gatunku własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Lusterko, ta kapela strasznie ciągnie mi starym warszawskim faustem... Ja od X czasu katuję się Slashem w różnych odmianach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Relacja live z wrocławskiego Rynku. Dziś bijemy rekord. Tym samym czas świetnych imprez we Wrocku się zaczął. http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/883000,gitarowy-rekord-guinnessa-2013-relacja-na-zywo-zdjecia,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zmarł wczoraj jeden z najwybitniejszych muzyków Jeff Hanneman R.I.P. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZEJEN Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Zmarł wczoraj jeden z najwybitniejszych muzyków Jeff Hanneman R.I.P. [*] [*] Pamiętam jak w 1992 jechaliśmy zgraną paczką nad Solinę. Oczywiście PKP. Tego dnia w Zabrzu grał Slayer. Cały pociąg przeładowany był melomanami typu "wszarz". Nasza ekipa spcjalnie się nie wyróżniała. Pióra po samą dupę, katany itd. Tyle że cały ten turystyczny majdan. Dwóch kolesi przyglądało się nam z zaciekawieniem. Jeden z nich w pewnym momencie nie wytrzymał i skomentował: "Co jak co ale żeby na koncert z plecakami stelażowymi jechać!" Taka mała anegdotka ze Slayerem w tle. ... south of heaven Edytowane 3 Maja 2013 przez CZEJEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Slayer nie jest moją ulubioną kapelą ale mieli dużo naprawdę mocnych numerów. Jeff Hanneman. Cześć Jego Pamięci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 klasyka na fortepian. [media] [/media] A tu polska klasyka. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A ja do saisona włączyłem Deep Purple... Co by mu dobrze w kociołku Było A swoją drogą cieka nazwa do mojego piwka :D Saison na Deep Purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 To ja tak dla rozluźnienia wrzucę coś, co może śmiało pretendować do hitu letnich dyskotek: [media] [/media] Jak w starej, dobrej agencji towarzyskiej, jest alfons, są dziewczęta, nawet ochrona i burdelmama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Właśnie rozlewam portera bałtyckiego i słucham sobie składanki Pandora's Box Aerosmith, którą pamiętam, że kupiłem w 93 za całe stypendium, a która ostatnio leżała gdzieś głęboko na półce. I jedno z pierwszych nagrań Stevena Tylera z Aerosmith z jego pierwszego zespołu Chain Reaction. To były jedne z ostatnich płyt, które kupiłem - od tej pory jestem złodziejem. [media]http://www.youtube.com/watch?v=X7fhJDyL5OM[/media] Edytowane 22 Maja 2013 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tvp kultura leci swietny koncert mannamu z 1994 roku, same utwory z lat 80tych, Kora jeszcze w swietnej formir dala rady zaspiewac oodech szczura, ja slyluchalem mannamu w latach 80tych i jest to fajne wspomnienie. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja mam ostatnio faze na happysad i skunk anansie: [media] [/media] - utwor dla wszystkich piwoszow:[media] [/media] - dla tych, co nie wieza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi