ramzez2 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam całą brać piwowarską i wszystkich na forum. Mam już za sobą pierwszą warkę (na razie w cichej) opisaną w dziale "Zapiski piwowarów domowych". Dzięki temu forum wiedziałem jak ją zrobić (tak ogólnie) i mam nadzieje że wskazówki tutejszych piwowarów pozwolą uniknąć pierwszych błędów. Jak to na wyspie (patrząc na mapę) jestem trochę osamotniony w porównaniu z innymi regionami kraju, liczę na wszelką pomoc i uwagi, również te krytyczne. Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witaj na forum i wśród domowych piwowarów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Cześć! Witam serdecznie i baw się dobrze. W razie czego pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie jesteś osamotniony, jesteś z nami, a my z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam na forum Na pomoc zawsze możesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam Piwowara:) i zacytuje kolege szymina72 "Witaj, czytaj, warz i łykaj ":beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Houk. No biednie tu u nas na zachodnim Pomorzu (u Ciebie to nawet Wybrzeżu) z domowym piwowarstwem. A jak już ktoś warzy to siedzi cicho w chałupie i się nie udziela. Taka gmina.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam i ja lecz z południa Polski. Zawód piwowar domowy szybko się rozprzestrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi