elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witryna piwo.org przechodzi pilne modernizacje oraz zmianę silnika na nowocześniejszy, przez co przez 2-3 dni będzie nie dostępna. Poinformuję o powrocie do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a czy można uruchomić cookis? Czasem aż mi się odechciewa ciągłego logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a czy można uruchomić cookis? Czasem aż mi się odechciewa ciągłego logowania. piwo.org od forum jest nie zależne, więc raczej chodzi tu o ustawienia lokalne przeglądarki lub Profil/Prywatność/Zapamiętaj login i hasło pomiędzy wizytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ten nowy silnik to diesel czy benzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ten nowy silnik to diesel czy benzyna? Bio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Już myślałem że coś padło, a to tylko zmiana silnika :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyblik Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Bio a ja myślę, że pójdzie na zacier to kiedy z serwisem zjeżdżasz na pit stop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Strona główna, można powiedzieć, że jest już doprowadzona do stanu użyteczności. Wielkich wizualnych zmian nie ma, ale praktyczne są b. duże. Pozostało przepisać mi jeszcze około 5-6 ważniejszych wpisów i gotowe. Co się zmieniło z punktu widzenia praktycznego: - każdy wpis, jeżeli posiada odpowiedni wątek na forum, będzie w treści podlinkowany - automatyczne wyszukiwanie podobnych wpisów - wyszukiwanie po słowach kluczowych, tagach, archiwach - przeniesiony dział pliki z forum. (dostępny dla każdego, nie tylko zalogowanego) - wróciły komentarze do wpisów. - z bajerków - sonda, choć może się przydać, bo forum np. jej nie oferuje. - chwilowo nie będą wyświetlane nowe posty z forum. Parę słów o komentarzach. Zdecydowałem się jednak, podobnie jak z wiki, nie integrować strony z forum. Stąd, np w komentarzach nie pojawi się avatar, a tylko domyślny "ludek". Jeżeli ktoś chce - a zachęcam - aby komentarze były spersonalizowane, zarejestrować się w serwisie http://pl.gravatar.com/. Będziemy wszędzie rozpoznawalni po swoim mailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 - przeniesiony dział pliki z forum. (dostępny dla każdego, nie tylko zalogowanego) Oznacza to że zmieniły się linki do plików. Np w tym wątku podawałem link do działu pliki i przestał on działać. Oczywiście w w/w poście mogę poprawić, ale jest jakaś opcja automatycznego poprawienia linków we wszystkich postach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 - przeniesiony dział pliki z forum. (dostępny dla każdego' date=' nie tylko zalogowanego)[/quote']Oznacza to że zmieniły się linki do plików. Np w tym wątku podawałem link do działu pliki i przestał on działać. Oczywiście w w/w poście mogę poprawić, ale jest jakaś opcja automatycznego poprawienia linków we wszystkich postach? Tak, uczynię to za kilka dni. Oczywiście jak widzicie błędny link, to proszę raportować. Ułatwi mi to życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam, w starej wersji witryny było kilka receptur pod linkiem na głównej - nie mogę ich teraz znaleźć. Gdzie one trafiły? Były tam chyba dwa witbiery? pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam, w starej wersji witryny było kilka receptur pod linkiem na głównej - nie mogę ich teraz znaleźć. Gdzie one trafiły? Były tam chyba dwa witbiery? pzdr flood Dziś przepiszę do http://www.wiki.piwo.org/index.php/Kategoria:Receptury_ze_s%C5%82od%C3%B3w edit: jak potrzebujesz szybciej to daj znać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie no - jeszcze mam co pić;-) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ostatnio trochę nie miałem czasu pracować nad główną stroną, ale powoli się odrabiam. Po prawej stronie, w bocznym panelu poprzez rss, pobierane są nowe wpisy z WIKI, wraz z autorem i datą wpisu. Wyświetlanie jest pobierane z cache, więc zawsze będzie ciut opóźnienia (ze względów wydajnościowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Elroy - wszystkie te receptury ze starej strony już są na wiki? bo cos mnie wciąż męczą te dwa saizony - a jest tylko ten od dori ( był dla zaawansowanych? - no poczytać chciałem;-) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Elroy - wszystkie te receptury ze starej strony już są na wiki? bo cos mnie wciąż męczą te dwa saizony - a jest tylko ten od dori ( był dla zaawansowanych? - no poczytać chciałem;-) pzdr flood Nie nie są, mam ostatnio ostry brak czasu z powodów zawodowych i nie przerzuciłem jeszcze. Stara stron dostępna jeszcze pod adresem http://elroy.ehost.pl/test/wp/ , aczkolwiek Saizonów tam nigdy nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ok - dzięki, już widze, to były witbiery:) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi