Rybalow Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Adept piwowarstwa domowego z Siemianowice (z pewnym stażem lecz długimi i częstymi przerwami) oraz barman wraca na poważnie (w końcu) do warzenia domowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No to powitać sąsiada i udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam sąsiada z Siemców... Barman z Browariatu mam rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam . Nasza wieś piwowarem stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) No paru już we wsi ich jest EDYTKA: poniżej 10.000 luda na jednego Edytowane 24 Września 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Powitać sąsiada. Widzę, że półświatek piwowarski w Siemianowicach ma się dobrze, to i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witam również. Widzę, że w Siemianowicach za chwilę będzie więcej piwowarów niż w Chorzowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witam sąsiada zza rzeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybalow Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Barman z Browariatu, dokładnie Po ostatniej wizycie w dziale "Zapiski..." dostałem cios w moje ambicje i stwierdziłem że trzeba się zabrać za ważenie w końcu na porządnie skoro już sprzęt skompletowałem i mam możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 trzeba się zabrać za ważenie A jak już (surowce) zważysz to weź się za warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybalow Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 My bad. Wcześnie jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi