santa Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Coś około 800 piw od 300 piwowarów Zgadza się. Aż 285 piwowarów domowych zgłosiło 782 piwa, czyli niemal dwukrotnie więcej niż w roku ubiegłym. Edytowane 29 Maja 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Miałem właśnie telefon, kapsel z jednej butelki puścił zalany formularz. Mam jeszcze szansę, tylko muszę jak najszybciej dosłać butelkę i formularz. Ot złośliwość rzeczy martwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Hej, u mnie z 4 butelek dojechały 2. Skorczybyki z UPSa rzucają paczkami. Wysłałem pocztą ten sam czas a już mam dość tych korporacji. Tak jak i u was telefon z piwiarni był szybko. Paczkę przepakował UPS więc nie ociekała . PS1.Swoją drogą kurierzy muszą ograniczyć rzucanie paczkami przed birofilią bo sami sobie narobią sporo roboty PS2. Czy ktoś widział jakiś plan imprezy? Ewentualnie kiedu jaka kategoria? Edytowane 29 Maja 2015 przez tkodyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bo pakować to trzeba umić. Od 12 lat wysyłam piwa na na konkursy i chyba tylko 1 raz coś się zbiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bo pakować to trzeba umić. Od 12 lat wysyłam piwa na na konkursy i chyba tylko 1 raz coś się zbiło Zgodzę się, swoją lekcję odrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bo pakować to trzeba umić. Od 12 lat wysyłam piwa na na konkursy i chyba tylko 1 raz coś się zbiło Zgadzam się w pełni - pakowanie musi być super profesjonalne, dodatkowo wysyłka na specjalnych warunkach. Nie warto na tym oszczędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigor51 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Co się stanie jeżeli wyślę piwa po terminie (trzeba wysyłać do 31 maja, a poczta dzisiaj zamknięta więc musiał bym wysłać w poniedziałek 1 czerwca +2 dni na dostarczenie przesyłki)? Czy jest sens wysyłać piwa trochę później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Co się stanie jeżeli wyślę piwa po terminie (trzeba wysyłać do 31 maja, a poczta dzisiaj zamknięta więc musiał bym wysłać w poniedziałek 1 czerwca +2 dni na dostarczenie przesyłki)? Czy jest sens wysyłać piwa trochę później? Przypuszczam, że paczki które zjawią się jeszcze w poniedziałek zostaną jeszcze przyjęte, później pewnie już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigor51 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Szkoda Myślałem, że dzisiaj wyślę, ale pocałowałem klamkę... A jak w poniedziałek wyślę to będzie za późno. No cóż, za rok trzeba będzie spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycroft Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Co się stanie jeżeli wyślę piwa po terminie (trzeba wysyłać do 31 maja, a poczta dzisiaj zamknięta więc musiał bym wysłać w poniedziałek 1 czerwca +2 dni na dostarczenie przesyłki)? Czy jest sens wysyłać piwa trochę później? W Krakowie nie ma ani jednego całodobowego urzędu pocztowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 W Krakowie nie ma ani jednego całodobowego urzędu pocztowego? W Gdańsku jest, to i w Krakowie będzie . Wyszukiwarka pokazuje, że są takie placówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Placówki są ale pewnie wysyłka tak czy siak w poniedziałek rano. Próbować można, może nawet trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 A ile w rzeczywistości BLG ma to piwo? Może wystarczy telefon do Piwiarni? Ale w sumie formularz wypełnia się na stronach PSPD. :0 Ktoś coś może poradzic? Zeby mi piwa nie odwalili za blad formalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigor51 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Aktualnie jestem na wsi placowki w okolicy sa zamkniete. Wyslal bym, lecz jezeli nie przyjmą to troche szkoda pieniedzy wyrzucac w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 To dobrze, że zostawiacie wysyłkę na ostatnią chwilę. Będzie mniejsza konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renioo Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ktoś się kontaktuje w jakiś sposób jeśli paczka dotarła cała i zdrowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 W przypadku Żywca brak informacji to dobra informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja dostałem maila od kuriera "paczka odebrana". Lepiej być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dostałem info od organizatorów że piwo przyjęto i zakodowano. Zakładam że wszyscy dostaną takie potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dostałem info od organizatorów że piwo przyjęto i zakodowano. Zakładam że wszyscy dostaną takie potwierdzenie. SMS, mail, telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalsrem Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Do mnie przyszedł mail z potwierdzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Potwierdzam również w dniu wczorajszym dostałem takiego maila. Ktoś ma już informację o ilości nadesłanych piw do każdej kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 W moim wypadku zapanował mały chaos i nie wiem, które piwa dotarły, które nie. Pierwszej paczki, w której był m.in. coffee stout nie przyjęli, kurier miał ją dostarczyć jeszcze raz, taką dyspozycję dałem im tego samego dnia, ale dla pewności przygotowałem jeszcze jedną paczkę, do której nie udało mi się już zapakować tego piwa. Następnego dnia otrzymałem z gls kolejne pytanie co z paczką i miałem wysłać info, aby jednak ją zniszczyli... jednak zapomniałem o tym. Wczoraj otrzymałem potwierdzenie z Żywca, że przyjęto i zakodowano piwa z wszystkich kategorii, na które zgłaszałem piwa. Po przyjęciu maila wszedłem na stronę GLS, tam info, że paczka na magazynie, więc poszła do nich wiadomość by ją zutylizować... Więc chyba w Żywcu poszło info z automatu, na podstawie formularza bo pewnie w pośpiechu zapomniałem przygotować nowy formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja najpierw dostałem telefon ze paczka dotarła a dziś dostałem potwierdzenie mailem ze została o kodowana. Ja wysyłałem PP Paczka24, wysłałem w czwartek 28.V a w piątek już była w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi