andy Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W tym roku też są blachy za pierwsze 3 miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W tym roku też są blachy za pierwsze 3 miejsca? Chyba, nie. Ja rozesłałem jedynie dyplomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Tak zmieniając temat. Nie chce mi się czytać tych dwóch ostatnich stron, a może to padło albo nie - są jakieś informacje na temat przyszłorocznych kategorii na cieszyńko-żywiecki konkurs? Zgodjie z ostatnim newsem na stronie PSPD, kategorie ogłoszą 29 IX. Uderz w stół... dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zgodjie z ostatnim newsem na stronie PSPD, kategorie ogłoszą 29 IX. Kto obstawia ile będzie kwachów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Żadnego, za mało czasu na leżakowanie. A przynajmniej zakładam, że tak pomyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Żadnego, za mało czasu na leżakowanie. A przynajmniej zakładam, że tak pomyślą. Tegoroczny GCh miał chyba 5 miechów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Żadnego, za mało czasu na leżakowanie. A przynajmniej zakładam, że tak pomyślą. Obstawiam, że będzie Gose... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gose nie ma, ale jest Berliner Weisse. Gdyby ktoś nie widział, PSPD udostępniło listę kategorii na przyszłoroczny konkurs. IMO ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Imperial Baltic Porter wygląda obiecująco. Ciekawe tylko jak potraktują użycie amerykańskich chmieli... W wersji imperialnej wydaje mi się, że powinno być to dozwolone. Coś jak Imperator Bałtycki od Pinty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gose nie ma, ale jest Berliner Weisse. Gdyby ktoś nie widział, PSPD udostępniło listę kategorii na przyszłoroczny konkurs. IMO ciekawe. Ten temat już przechodzi do historii. Można męczyć w nowym temacie (pierwszy GB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy ktoś już dostał dyplomy z tego rocznej edycji? Ja już mam komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy ktoś już dostał dyplomy z tego rocznej edycji? Ja już mam komplet. Do mnie też dotarło, chociaż trochę pogniecione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Do mnie też dotarło, chociaż trochę pogniecione Potwierdzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Do mnie też dotarło, chociaż trochę pogniecione Potwierdzam . Potwierdzasz że do kolegi quba16 doszło pogniecione czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Potwierdzasz że do kolegi quba16 doszło pogniecione czy jak? Z quba16 nie mam póki co bliższych konszachtów, nie oglądałem jeszcze jego dyplomów . Potwierdzam, że dyplomy lekko pogięte przyszły (u mnie coś pomiędzy kształtem ósemki a rulonem ), ale w antyramce się ładnie odprostowały . Edytowane 2 Października 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi