Pierre Celis Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj na swojej stronie na FB AleBrowar opublikował o [...] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Natomiast wzmożone nagazowanie, które skutkowało rozsadzeniem butelki, wynika z tego ze szczep US-05 w wyższych temperaturach zajął się przerabianiem cukrów z soku owocowego. o.O - czy tylko ja tu widzę informację dość ... dziwną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Generalnie jak ja byłbym drozdzem i by mnie nie spasteryzowali to też bym zajął się tym cukrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak to jest jak sie browar zabiera za mikroby a chce szybko tanki oprozniac i zarabiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak to jest jak sie browar zabiera za mikroby a chce szybko tanki oprozniac i zarabiac. Co jak co, ale Saksa amatorem nazwać nie można. Technologie chłopak ma w małym palcu u nogi. Problem w tym, że teoria nie zawsze pokrywa się z praktyką i jak widać nawet najlepsi mają drobne wpadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja tam akurat problemu z AB nie mam, tylko ten komunikat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Natomiast wzmożone nagazowanie, które skutkowało rozsadzeniem butelki, wynika z tego ze szczep US-05 w wyższych temperaturach zajął się przerabianiem cukrów z soku owocowego. o.O - czy tylko ja tu widzę informację dość ... dziwną? Po prostu w warunkach chłodniczych było ok a wyższych, sklepowych zaczął się problem Ja mam przeczucie że Brettów albo bakterii nie ubili w czasie pasteryzacji, pewnie potrzebne były ostrzejsze warunki. Mogliby posiew zrobić z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Po prostu w warunkach chłodniczych było ok a wyższych, sklepowych zaczął się problem Ale to wie każdy piwowar, a tam przecie nie amatorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale to jest chyba komunikat dla amatorów (konsumentów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) No to do amatorów czy konsumentów? Zresztą nieważne do kogo, bo chodzi o sam komunikat. Edytowane 8 Października 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Przez amatorów do konsumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi