Pierre Celis Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj na swojej stronie na FB AleBrowar opublikował o [...] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Natomiast wzmożone nagazowanie, które skutkowało rozsadzeniem butelki, wynika z tego ze szczep US-05 w wyższych temperaturach zajął się przerabianiem cukrów z soku owocowego. o.O - czy tylko ja tu widzę informację dość ... dziwną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Generalnie jak ja byłbym drozdzem i by mnie nie spasteryzowali to też bym zajął się tym cukrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak to jest jak sie browar zabiera za mikroby a chce szybko tanki oprozniac i zarabiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak to jest jak sie browar zabiera za mikroby a chce szybko tanki oprozniac i zarabiac. Co jak co, ale Saksa amatorem nazwać nie można. Technologie chłopak ma w małym palcu u nogi. Problem w tym, że teoria nie zawsze pokrywa się z praktyką i jak widać nawet najlepsi mają drobne wpadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja tam akurat problemu z AB nie mam, tylko ten komunikat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Natomiast wzmożone nagazowanie, które skutkowało rozsadzeniem butelki, wynika z tego ze szczep US-05 w wyższych temperaturach zajął się przerabianiem cukrów z soku owocowego. o.O - czy tylko ja tu widzę informację dość ... dziwną? Po prostu w warunkach chłodniczych było ok a wyższych, sklepowych zaczął się problem Ja mam przeczucie że Brettów albo bakterii nie ubili w czasie pasteryzacji, pewnie potrzebne były ostrzejsze warunki. Mogliby posiew zrobić z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Po prostu w warunkach chłodniczych było ok a wyższych, sklepowych zaczął się problem Ale to wie każdy piwowar, a tam przecie nie amatorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale to jest chyba komunikat dla amatorów (konsumentów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) No to do amatorów czy konsumentów? Zresztą nieważne do kogo, bo chodzi o sam komunikat. Edytowane 8 Października 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Przez amatorów do konsumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się