Ignac99 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam. Impreza wielce udana, towarzystwo doskonałe, piwa domowe smakowały chyba aż nazbyt. Koźlak Weny zrobił na mnie wielkie wrażenie. Piwek domowych wystarczyło do końca, szkoda tylko, że zabrakło obiecanych w zamian upominków. Do zobaczenia przy następnej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Faktycznie identyfikatory byłyby bardzo pomocne. Następnym razem jeśli nikt nam ich nie zrobi to zawsze można zrobić składkę po te kilka złotych i wcześniej je przygotować dla zainteresowanych Następnym razem koleżanki i koledzy to proponuje zrobić zlot piwo.org i wtedy poznamy się dobrze.Jak już wcześniej się oferowałem ,jestem do dyspozycji. Jeżeli chodzi o Cieszyn to mam taki niedosyt bo rzeczywiście nie poznałem wszystkich. Ale tych których poznałem bardzo miło wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Proponuje zrobić zlot piwowarów u założyciela strony.Ma duży ogród/namioty/,sklep/przy okazji zakupy surowców i zwiedzanie miasta/.Przepraszam elroy-to jest żart- a może nie.:cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Taka refleksja mnie naszła: dominującym imieniem wśród piwowarów jest Jacek. Mało kto się przyznaje do imienia ale jak już ktoś wyszedł poza nick to często właśnie okazywało się, że tak ma na imię :-) Nie mam racji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Taka refleksja mnie naszła: dominującym imieniem wśród piwowarów jest Jacek. Mało kto się przyznaje do imienia ale jak już ktoś wyszedł poza nick to często właśnie okazywało się, że tak ma na imię :-) Nie mam racji? Kurcze nie wiem. Ale trochę racji masz-pojawiałeś się to tu to tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Proponuje zrobić zlot piwowarów u założyciela strony.Ma duży ogród/namioty/,sklep/przy okazji zakupy surowców i zwiedzanie miasta/.Przepraszam elroy-to jest żart- a może nie.:cool2: Przy tej jesiennej aurze namiotu nie polecam Ale w każdym żarcie jest trochę prawdy, dlatego Kraków jest bardzo prawdopodobny (i nie dlatego, że tu mieszkam ) Ale to niestety muszę wyjść jakoś na prostą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Taka refleksja mnie naszła: dominującym imieniem wśród piwowarów jest Jacek. Mało kto się przyznaje do imienia ale jak już ktoś wyszedł poza nick to często właśnie okazywało się, że tak ma na imię :-) Nie mam racji? Jeśli o mnie chodzi to potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Taka refleksja mnie naszła: dominującym imieniem wśród piwowarów jest Jacek. Mało kto się przyznaje do imienia ale jak już ktoś wyszedł poza nick to często właśnie okazywało się, że tak ma na imię :-) Nie mam racji? Tak jkocurek, masz rację, wszędzie tylko Jacek, Jacek i Jacek, całe szczęście, że była dori... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Tak jkocurek, masz rację, wszędzie tylko Jacek, Jacek i Jacek, całe szczęście, że była dori... Ano całe szczęście, że były Dori i Marusia, one na pewno nie miały na imię Jacek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Piwek domowych wystarczyło do końca, szkoda tylko, że zabrakło obiecanych w zamian upominków. Nie zabrakło, ktoś sobie je po prostu przywłaszczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Potwierdzam, nie mam na imię Jacek Atmosferka była super, m.in. zaglądałam Jkocurkowi (i nie tylko) w oczy pod okularami, żeby sprawdzić, czy nie kłamie o swoim wieku. Piwo domowe konserwuje, przynajmniej niektórych Fajnie było na stoisku piwowarskim, bo się nie czuło, że to Browamator, tylko, po prostu - piwowarzy domowi. Dzięki za to Ziemkowi i Przemkowi. Fajnie było poznać nowe osoby i pogadać ze starymi znajomymi. Przekrój piwek domowych też był niezły, tylko nie zawsze piwowarzy polewali swoje - na ten przykład moje ktoś rozlał w piątek wieczorem i w sobotę zostały mi 3 sztuki. No to polewałam piwa Zibiego Niestety, musieliśmy już w sobotę wrócić, bo wczoraj udzielaliśmy się z warzeniem piwa i degustacją piw domowych na Jarmarku Jadwiżańskim we Wrocławiu - na szczęście też fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Nam się spodobało w Kazimierzu Dolnym. Myślę że stoisko BA zmieni się i w Żywcu, bo naprawdę super się sprawuje z piwowarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Browamator nas przyjął pod swoje skrzydła ( włściwie namioty) w Żywcu i Cieszynie. My również staraliśmy się odwdzięczyć. Współpraca układa się wzorowo i tak trzymać. Na przyszłość może być tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi