Szpetny Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam! Nazywam się Kamil i jestem z Rzeszowa. To znaczy pochodzę sobie z wyjątkowej miejscowości Markowa (tej co minister pogratulował że ani kawałka ugoru nie ma-i że to jedyna taka sytuacja w Polsce). Kiedyś byłem za bimbrami (które wciąż bardzo lubię), ale uważam, że piwo jest napojem przyjemniejszym i bardziej uniwersalnym (przeca sobie nie siądziesz po robocie, nie nalejesz kielicha i nie będziesz delektować się tymże kielichem...). Dlatego jestem teraz nastawiony na piwowarstwo. Dopiero zaczynam-ale narzeczoną już przekonałem. Przekonał mnie Tomasz Kopyra, oraz mój ojciec. Kopyra w swoich filmach przekonał mnie, że są inne piwa, dużo lepsze od Żywca i że piwo to nie tylko woda, ale też smak i zapach. Ojciec natomiast udowodnił, że w domu można robić rzeczy lepsze, niż można kupić. Zaczynam "tanio" - czyli degustowałem już Fortunę ciemne, Fortunę smakową, Żywiec i Okocim Porter, Komes dwójniak, trójniak itp. Ale chciałbym zacząć coś robić sam. Dlatego zawitałem do was. Także witam, i wesołego zacierania! Aha-ksywa pochodzi z pracy-gdzie nazwali mnie tak od nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Aha-ksywa pochodzi z pracy-gdzie nazwali mnie tak od nazwiska. Szpytma? Witaj na pokładzie Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witamy kolejnego piwowara z Rzeszowa i okolic. Na forum znajdziesz wiele fajnych wiadomości i wydarzeń z tej miejscowości. Jeśli interesuje Cię również cena produktów, to mamy ciekawy sklep w Tyczynie, i możliwy jest odbiór osobisty. Udanej lektury życzę, a w kolejnym etapie i udanego warzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Witam kolejnego rzeszowiaka i zapraszam na Karpackie Warsztaty Piwowarskie. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Deathhammer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Powitać serdecznie! Czytaj, pytaj, a nade wszystko warz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 witam. Startuj i pokaż ludziom, że Markowa to nie tylko kiełbasa i brak ugorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Fox Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 To tak od siebie dodam, że część mojego tegorocznego cydru pochodziła właśnie z markowskich jabłek (teściowie mają tam domek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witaj. Ojciec daje Ci dobre rady. Trafiłeś na dobre forum. Teraz tylko zapał do pracy, cierpliwość a efekty przyjadą z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpetny Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za ciepłe przywitanie. Pozdrawiam i nie omieszkam się pochwalić efektami pierwszego warzenia - które uczynię gdy tylko fundusze pozwolą Prawie na pewno będzie to Irish Stout z brewkita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi