coder Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Próba wejścia na piwo.org wykrzacza mi Internet Explorera v8, XP SP2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Próba wejścia na piwo.org wykrzacza mi Internet Explorera v8, XP SP2 Forum czy głównej strony ?. Jednocześnie prosiłbym osoby posiadające w/w konfigurację o zweryfikowanie. Niestety nie mam jak. Na 7 raczej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Próba wejścia na piwo.org wykrzacza mi Internet Explorera v8, XP SP2 Kto jeszcze używa tego badziewia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 IE8, XP SP3 - działa bez pudła. Zainstaluj SP3 i wszystkie poprawki. PS. Używam FF, a IE baaardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Próba wejścia na piwo.org wykrzacza mi Internet Explorera v8' date=' XP SP2[/quote']Kto jeszcze używa tego badziewia? To akurat nowa przeglądarka i nie ma się co śmiać uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangrena Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 IE8, mimo ze najnowsze, jest bardzo niekompatybilne, przerabialem to juz nieraz dla adminow: wszystkie HEAD-y (forum, wiki, WordPress) zaopatrzcie tagiem: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" /> wymusi to renderowanie strony tak, jakby to bylo IE7, wiec wiekszosc problemow powinna zniknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 całe piwo.org, wiki też, ale homebreewing.pl działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Trochę nie na temat - w IE7 działa na XP SP3 - i w dodatku ku mojemu zdziwieniu pokazuje ciut ładniej czcionki?? pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 To akurat nowa przeglądarka i nie ma się co śmiać uważam. Po prostu szydzę z MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 IE8, mimo ze najnowsze, jest bardzo niekompatybilne, przerabialem to juz nieraz dla adminow: wszystkie HEAD-y (forum, wiki, WordPress) zaopatrzcie tagiem: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" /> wymusi to renderowanie strony tak, jakby to bylo IE7, wiec wiekszosc problemow powinna zniknac Dzięki, dodam jutro i poproszę o sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 już działa Nie zdążyłem jeszcze nic poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 już działa Nie zdążyłem jeszcze nic poprawić Tak sobie właśnie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Mam jeszcze kaspersky internet security, może on coś blokował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi