Maidenowiec Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Średnio idzie mi pisanie o sobie, no ale trudno Forum Piwo.org śledzę już od dłuższego czasu i naturalną konsekwencją tego przeglądania jest właśnie zarejestrowanie się. Podoba mi się poziom, jaki tutaj panuje, oraz merytoryczne dyskusje. Mam nadzieję, że uda mi się pomagać tym, którzy wiedzą mniej ode mnie, a także sporo nauczyć się od lepszych Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 no to powitać "początkującego";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Witaj. Na początek musisz dużo czytać, czytać i jeszcze raz czytać. :lol: Edytowane 1 Października 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witaj. Na początek musisz dużo czytać, czytać i jeszcze raz czytać. :lol: Dokładnie tak :) Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ano tak, będę musiał. I chyba zacznę od brewkitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witaj. Bardzo cenimy ludzi słownych. Obiecałeś, że dziś się zarejestrujesz i słowo stało się ciałem. goroncopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam i na tym forum. Jak już uwarzysz brewkita (koniecznie z cukrem 2giej kategorii) i sie naczytasz. To może byś napisał w wiki male conieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ano tak, będę musiał. I chyba zacznę od brewkitów Dobrze trafiłeś mamy właśnie zamiar stworzyć specjalny dział dla początkujących A tak serio to witam serdecznie, mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Również mam nadzieję, że zagoszczę już tutaj na stałe Rozmowa z Anmarem przekonała mnie do słuszności tej decyzji, nad którą już od dłuższego czasu myslałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Cześć. Maidenowiec i ja witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam witam i pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Elroy, tak przy okazji to gratuluję utrzymania forum, które kilka osób (niezależnie) poleciło mi ze względu na panującą tu atmosferę i poziom dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Cześć Gosiu! Zauważyłem Cię w komunikacie "właśnie dołączył/a do nas" i nie mogłem się powstrzymać. Maidenowiec, powitać! Miło, że będziesz i tu. Przepraszam za powyższą dygresję w Twoim powitalnym temacie. Twoje! Edytowane 7 Października 2009 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi