coder Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone o 18.00. Czy są też gdzieś w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone o 18.00. Czy są też gdzieś w internecie? wygląda na to, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone o 18.00. Czy są też gdzieś w internecie? Miałem przebiegły plan ogłoszenia wyników na swoim blogu. Miałbym kurcze newsa na wyłączność, tylko nie przewidziałem, że wyników nie będzie w sobotę. A niestety w niedzielę we Wrocławiu być nie mogłem. Swoją drogą dziwię się trochę, że organizatorzy (nie tylko zresztą WWP) nie zdają sobie sprawy jakie męczarnie przeżywają piwowarzy, którzy zgłosili swoje piwa. Ja żadnego nie zgłosiłem, a umieram z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone o 18.00. Czy są też gdzieś w internecie? Swoją drogą dziwię się trochę' date=' że organizatorzy (nie tylko zresztą WWP) nie zdają sobie sprawy jakie męczarnie przeżywają piwowarzy, którzy zgłosili swoje piwa. Ja żadnego nie zgłosiłem, a umieram z ciekawości. [/quote'] to prawda, ja wczoraj cały wieczór biegam co 0,5h do komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 I ja podobnie. Słyszałem że ktoś z naszych forumowiczów zdobył I miejsce, ale nie ma co ograszać plotek No to poczekamy jeszcze z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 w poniedziałek urlop miał być przecież ... Dzięki za super organizację i dobrą zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 w poniedziałek urlop miał być przecież ... Dzięki za super organizację i dobrą zabawę Są tacy co mają urlop w poniedziałek , a już w niedziele byłem w pracy . Impreza super , nie spodziewałem sie tylu ludzi , w kolejkach do nalewaków z piwem domowym stało cały czas kilkanaście osób . ps. Krzysiek Twoje materialy ze szkolenia zostaly w moim samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ps. Krzysiek Twoje materialy ze szkolenia zostaly w moim samochodzie o tym jeszcze pamiętałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Marusia już podała wyniki Kategoria Pils: 1 miejsce z wynikiem 119 pkt. - Piotr Turek (pioturek) 2 miejsce z wynikiem 107 pkt. - Szymon Kierszniowski (sziszi) 3 miejsce z wynikiem 106 pkt. - Jacek Domagalski (jacer) Kategoria Witbier: Dwa piwa uzyskały identyczną ilość punktów, zatem została zrobiona dogrywka - już nie przez jury, które rozjechało się do domów, ale przez degustację zbiorową w trakcie Festiwalu w niedzielę. Udział w głosowaniu brali m.in. Seta, Makaron i jego szkocki kolega, Ark, Fteo, Maggyk, Jackson, ja - wynik był jednogłośny mimo tak dużej ilości degustujących, zatem z czystym sumieniem spokojnie mogę napisać, że: 1 miejsce z wynikiem 124 pkt. - Bartosz Grzęda (flood) 2 miejsce z wynikiem 124 pkt. - Krzysztof Juszczak (josefik) 3 miejsce z wynikiem 109 pkt. - Waldemar Szweda (waldi_sz) Gratulacje dla medalistów Edytowane 10 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla wszystkich medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje wszystkim, Josefikowi to jeszcze wyrazy współczucia , a szczególne uznanie dla jacera, który od 3 lat jest w pilsie niemieckim na podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Moje gratulacje dla nagrodzonych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla zwycięzców :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ze swojej strony również chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom i laureatom konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Trzeba się podciągnąć w przyszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Dzięki Anteks za zamieszczenie wyników - dopiero dziś po 14.00 wróciliśmy na bazę i nie da rady się ze wszystkim szybciutko obrobić. Ogłoszenie wyników w niedzielę było zaznaczone w informacjach o Konkursie - wiem, że wszyscy się niecierpliwią, ale dla dobra obliczeń (świeża głowa liczącego, no i Antoś się narobił przy nalewaniu to potem należał mu się odpoczynek przy piwie, a nie liczenie punktów ) Dziękuję wszystkim za udział w konkursie, jak również w Warsztatach i Festiwalu - pogoda dopisała, piwa też - kto nie był, niech żałuje, bo samo zobaczenie podziemi Zamku jest warte przybycia, o innych atrakcjach nie wspominając Trochę fotek można obejrzeć już na stronie www.kuchniawroclawia.pl http://www.kuchniawroclawia.pl/25,347,Piwny_weekend.htm Edytowane 10 Maja 2010 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Trzeba się podciągnąć w przyszłym roku Tu masz rację. Trzymaj poziom Jacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje wszystkim, Josefikowi to jeszcze wyrazy współczucia , a szczególne uznanie dla jacera, który od 3 lat jest w pilsie niemieckim na podium. a tam zaraz współczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla Zwycięzców oraz Organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzięki za gratulacje, z mojej strony idą również dla pozostałych uczestników obu kategorii. Głównie dla josefika - za to ex equo. Konkursowa receptura - w zapisakch piwo.org tu http://www.piwo.org/forum/p38974-07-02-2010-19-13-13.html#p38974 pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla zwycięzców. Josefik - za rok będzie lepiej. Jacer - gdybym wiedział, że będziesz na podium i byśmy wszystkie knajpy zwiedzili na rynku,a nie tylko niektóre - oczywiście na Twój rachunek. No i jeszcze raz gratulacje dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje dla zwycięzców, jesteście wielcy. Jacer rok w rok w awangardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Gratulacje dla zwycięzców.Josefik - za rok będzie lepiej. . Czyli co , wygra obie kategorie ? :rolleyes: Edytowane 10 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Życz, a będzie Ci życzone. Kategorii ma być więcej to starczy i dla Ciebie i dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi