Infam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Gratulacje!!! W pilsie dla pioturka, sziszi, jacera W witbier dla flooda, josefika waldi_sz Flood wreszcie dopiąłeś swego! Brawo! (to nasz człowiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Flood wreszcie dopiąłeś swego! Brawo!(to nasz człowiek) a pozostali nie ? ( podziały na naszych i obcych ? ) Edytowane 10 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Życz, a będzie Ci życzone. Kategorii ma być więcej to starczy i dla Ciebie i dla mnie. Ale ja życze z całego serca , a Krzyśkowi to szczególnie ps.Wrocek cos dla mnie nie jest szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ANTEKS - pozostali nie. Bo nic nie wygrali tym razem? Nic się nie martw następnym razem będzie lepiej. Trochę sie postaraj i też będziesz na pudle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Trochę zdjęć: http://wroclaw24.net/news.php?id=44314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Flood wreszcie dopiąłeś swego! Brawo!(to nasz człowiek) a pozostali nie ? ( podziały na naszych i obcych ? ) Podział może być tylko jeden - na tych którzy warzą piwo, oraz względnie i z przymrużeniem oka, na tych którzy jeszcze nie zaczęli I byłbym wdzięczny na nie rozpatrywanie jakiś kwestii krórych nie ma, przy okazji fajnej i udanej imprezy piwowarskiej ! Zdrówko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ANTEKS - pozostali nie. Bo nic nie wygrali tym razem? Nic się nie martw następnym razem będzie lepiej. Trochę sie postaraj i też będziesz na pudle. Uważasz ze josefik , waldi, pioturek, sziszi czy jacer to nie są " nasi " ludzie ? Liczy sie tylko flood który wygrał decyzją "publiczności ' ? Mi nie zależy na wygranej tylko na dobrej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Szczere gratulacje dla wszystkich medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Trochę zdjęć: http://wroclaw24.net/news.php?id=44314 A jak przy zdjęciach jesteśmy - mam nadzieję, że pojawią się galerie uczestników. Fajna, choć krótka relacja jest ta podana przez Marusię. Miło było zobaczyć znane twarze i szkoda, że nie udało się być osobiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) a pozostali nie ? ( podziały na naszych i obcych ? ) Taaa, oczywiście. Anteks, wiesz o co mi chodzi. Flood jest moim częstym gościem. Ale żadnych podziałów. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich! edit: Przepraszam, niefortunie wyszło. Zwłaszcza, gdy Anteks doleje oliwy do ognia. Zrozum chodziło mi o częstrze spotkania z Floodem. Jestem pełen uznania dla wszystkich zwycięzców. Jeszcze raz gratulacje i przeprosiny. Anteks, daj spokój, bo mieszasz. Edytowane 10 Maja 2010 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 [ Miło było zobaczyć znane twarze i szkoda, że nie udało się być osobiście... Żałuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jacer rok w rok w awangardzie. Jak rok w rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 jeszcze tu: http://agro.e-bmp.pl/index.php?ga=185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Anteks, wiesz o co mi chodzi. Flood jest moim częstym gościem. Wiem , ale ja kibicuję Krzyśkowi i uważam że został skrzywdzony ze względów proceduralnych :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 jeszcze tu: http://agro.e-bmp.pl/index.php?ga=185 oooo moje autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 szkoda, że nie udało się być osobiście... Nooo, brakowało jednego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nooo, brakowało jednego sklepu. może dwóch :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nooo' date=' brakowało jednego sklepu.[/quote']może dwóch :rolleyes: Może, ale myślałem o związanym z tą stroną. "Takiego jednego sklepu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Anteks' date=' wiesz o co mi chodzi. Flood jest moim częstym gościem.[/quote']Wiem , ale ja kibicuję Krzyśkowi i uważam że został skrzywdzony ze względów proceduralnych :rolleyes: Się nie przejmuj, to było tylko preludium do Grand Championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Może, ale myślałem o związanym z tą stroną. "Takiego jednego sklepu" ale nie związane z tą stroną były trzy:P Edytowane 10 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) [Wiem ' date= ale ja kibicuję Krzyśkowi i uważam że został skrzywdzony ze względów proceduralnych :rolleyes:[/quote] Się nie przejmuj, to było tylko preludium do Grand Championa ale w Żywcu są inne zasady :rolleyes: ps. wpadnij rano , ale zadzwoń przed przyjazdem Edytowane 10 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 [Wiem ' date= ale ja kibicuję Krzyśkowi i uważam że został skrzywdzony ze względów proceduralnych :rolleyes:[/quote] Się nie przejmuj, to było tylko preludium do Grand Championa ale w Żywcu są inne zasady :rolleyes: ps. wpadnij rano , ale zadzwoń przed przyjazdem Będę dryndał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Będę dryndał. dryndaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 I na blogu Kopyra kilka słów i dwa filmiki http://kopyr.wordpress.com/2010/05/10/7wwp-za-nami/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla flooda za nader udany debiut. Pioturek utrzymuje wysoką formę. A w ogóle widać, że świeża fala piwowarów przegania starą gwardię. Jeden jacer tylko nie ustąpił pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi