zywiec79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zna ktoś końcowe wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Daj im trochę wytrzeźwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Daj im trochę wytrzeźwieć Od 15.00 to już powinni Na moje to nawet o 3 w nocy mogą podać , bo i tak mam nockę przy synie w szpitalu a ciekaw wyników jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja będąc na imprezie sam nie wiem jak mi poszło w wędzonym, ale raczej słabo, bo na pudło nie wołali hehe. Fajna impreza i piwem domowym duże zainteresowanie tak duże, że nawet głos wysiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja będąc na imprezie sam nie wiem jak mi poszło w wędzonym, ale raczej słabo, bo na pudło nie wołali hehe. Fajna impreza i piwem domowym duże zainteresowanie tak duże, że nawet głos wysiada Ja tylko wędzone wysłałem ,więc szanse rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wyniki II Międzynarodowego Konkursu Piw Domowych Kategoria Witbier 1.Mariusz Bystryk 42,75 2.Marcin Czubala 34 3.Zbigniew Hajdyła 29,5 4.Bartłomiej Michałuszko 26,25 5.Konrad Kurek 25,75 6.Grzegorz Pyzalski 24,25 7.Łukasz Wróblewski 23,5 8.Bartosz Hajduk 23,5 9.Adam Chrostek 22,25 Kategoria Pils niemiecki 1.Waldemar Pitala 32,75 2.Paweł Czerwiński 32,5 3.Mikołaj Borzyszkowski 29,75 4.Jacek Jędrzejczak 29,5 5.Jacek Swierczyna 28,5 6.Adam Śmiglak 26,25 7.Marek Maj 25,75 8.Zenon Makuła 18 Kategoria Doppelbock 1.Mikołaj Borzyszkowski 36,5 2.Robert Gumieniak 22,5 3.Waldemar Pitala 21,25 4.Jacek Swierczyna 19,5 5.Krzysztof Zach 19 6.Adam Śmiglak 14 7.Marek Kmiecik 9,5 Kategoria Wędzone Ale pow.16 blg 1.Jan Gadomski 42 2.Grzegorz Bandura 39,5 3.Bartłomiej Michałuszko 36,75 4.Mariusz Bystryk 36,5 5.Paweł Żywiecki 36,25 6.Robert Gumieniak 34,75 7.Michał Walek 34,5 8.Artur Jakubas, M.Kralka 33 9.Arkadiusz Cmok 31,75 10.Leszek Jasiński 30,5 11.Mikołaj Borzyszkowski 28,75 Dariusz Fiszer 28,75 13.Robert Krzyżok 25,5 Gratulacje. Metryczki i nagrody niebawem. Dziękuję i zapraszam w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Zabrakło 0,5 punktu do pudła , ale i tak jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gratulacje dla pudła ale też dla wszystkich finalistów a przede wszystkim piwowarów domowych będących na miejscu. Mało próbowałem bo nie było czasu a i temperatura robiła swoje,ale to co skosztowałem było bardzo smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich finalistów!Znowu Mikołaj w słodkich piwach rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Mariusz, gratulacje. I za Wita i za wędzone. Dwa mnie interesujące piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Zabrakło 0,5 punktu do pudła , ale i tak jest dobrze A mi 0,25 do pierwszego miejsca. Ile razy można być drugim. Stasiek, zaczynam Ciebie rozumieć. Zdobądź wreszcie ten puchar PSPD i zdejmij klątwe drugich miejsc z Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Drugi konkurs na który wysłałem piwo i zwycięstwo Bardzo miłe zaskoczenie, bo piwo które wysłałem miało już 5 miesięcy, były to moje 3 ostatnie butelki i w sumie miałem nie wysyłać P.S. Ta sama wędzonka we Wrocławiu dostała 17 punktów w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Mariusz, gratulacje. I za Wita i za wędzone. Dwa mnie interesujące piwa. Dziękuję bardzo. Wit uwarzony równy miesiąc przed konkursem. Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich finalistów. Serdeczne podziękowania dla organizatorów konkursu. Waldek od początku sezonu znów na przedzie, czy ktoś go powstrzyma? Edytowane 6 Lipca 2015 przez Maryh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzisiaj wysłałem połowę paczek dla pudłowiczów, jutro druga część. Nie dziwcie się, że dostajecie paczkę z Piwopiweczko, po prostu on ma umowę i dużo taniej niż gdybym ja miał wysyłać od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moja wędzonka na 2 miejscu. Fajnie, że smakowała . Oczywiście słód samemu wykonany/uwędzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moja wędzonka na 2 miejscu no wiesz Ty, że nie skojarzyłem to może bym co wysępił na spróbowanie Gratulacje dla wszystkich z czołówki i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moja wędzonka na 2 miejscu no wiesz Ty, że nie skojarzyłem to może bym co wysępił na spróbowanie Gratulacje dla wszystkich z czołówki i nie tylko Zapomniałeś dodać swojego hasła "ja się nie znam, lubię...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzisiaj wysłałem połowę paczek dla pudłowiczów, jutro druga część. Nie dziwcie się, że dostajecie paczkę z Piwopiweczko, po prostu on ma umowę i dużo taniej niż gdybym ja miał wysyłać od siebie. A ta Toyota to gdzie będzie do odebrania? Maryh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Toyota była tylko jedna więc dostał ją Prezes ŚO. Mikołaj, ale zawsze się możesz dopisać do kolejki do jej umycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pozostałe paczki z nagrodami wysłane zostały wczoraj. Metryczki w trakcie przygotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Kurier dotarł wczoraj. Paczka rozpakowana. Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Również dziękuję za nagrody i ekspresowe tempo. Konkurs na prawdę profesjonalnie przeprowadzony. Tylko brać przykład. Mało gadania za to dużo porządnej roboty. Pierwszy raz będę mógł zrobić piwo na ekstrakcie. Sam bym go pewnie nie kupił, a tak mam okazję. Dzięki za ładne szkło, koszulkę, drożdże, refraktometr - przyda się na winnicy. Edytowane 9 Lipca 2015 przez kilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwiutki Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Również dziękuję za nagrody, wygląda na to, że jesień będzie po belgijsku. Przesyłka wyjątkowo ekspresowa PS: Jakby ktoś miał nadmiarowy refraktometr, to chętnie bym skorzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Refraktometry były za miejsce drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Przesyłka odebrana, najbardziej mnie cieszy szklane trofeum. Dziękuję pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi