kitaferia Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Skoro się oficjalnie zarejestrowałem wypada się przywitać. Mam nadzieję, że znajdę tu nowe inspiracje i dowię się więcej o produkcji domowego piwa. Witam Wszystkich jeszcze raz i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 hej kitaferia tylko ostrożnie opowiadaj o swym warzeniu bo tu niektórzy mają ortodoksyjne podejście do piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Bnp - nie strasz nowych na forum Cześć kitaferia - uzupełnij profil i miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witaj na forum Napisz o sobie kilka słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja nie straszę kitaferia w niektórych trunkach także jest ortodoksyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja nie straszę kitaferia w niektórych trunkach także jest ortodoksyjny A tak, już wiem, że się znacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitaferia Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Tak znamy się z bnp i nie jedno piwo swoje piliśmy i nie tylko Nie moge napisać więcej o sobie tzn. skąd jestem itp. , bo używam tego nicku na forum powiedzmy, nie do końca zajmującym się legalnym hobby Mam inne podejście do warzenia piwa i lubię eksperymenty (warzę też tradycyjnie), ale nie przemawiają do mnie argumenty, że jeśli coś robiono przez tysiące lat w dany sposób to on jest słuszny. Ja muszę spróbować również po swojemu. Ale myślę, że znajdzie się i dla mnie nisza w w tym forum. Tak jestem ortodoksem w pewnych trunkach, ale to nie to forum Pozdrawiam i czytam zasoby Edytowane 15 Listopada 2009 przez kitaferia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witam następnego wywrotowca :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Cześć witam Ciebie i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witam następnego wywrotowca :rolleyes: następnego, a są tu jeszcze jacyś inni ? lepiej się nie przyznawać do mnie bo człowiek się spala na wstępie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 oj bnp, śmieszny jesteś to mi się podoba :) Witam nowego forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ty Maryush nie gadaj tylko pij piwa bo się zepsują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witaj Kitaferia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ty Maryush nie gadaj tylko pij piwa bo się zepsują Się nie zepsują Będą tylko lepiej smakować /jestem na wyjeździe, następne degustacje za tygodnie / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witaj Kitaferia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi