kranu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Szukam budżetowego taboretu gazowego do warek do 30l. Zapoznałem się z archiwalnymi tematami i większość wybrała coś tego typu: ..i są w miarę zadowoleni pomijając smród wypalanej farby. Myślicie, że coś takiego 100% żeliwnego będzie lepsze? Cenowo podobnie, moc obydwu teoretycznie 7,5kW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Smród palonej farby to tylko przy rozdziewiczaniu. Wg mnie taki jak ten pierwszy jest wystarczający. Na swoim zrobiłem ponad 20 warek i na razie be jakichkolwiek problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja także polecam ten pierwszy. Drugiego nie znam, ale zakładam, że można na nim i 100 litrów dygać, czego bałbym się robić na pierwszym. Nogi ma takie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerZone Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jak byś chciał to mam ten pierwszy na zbycie (muszę poszukać gdzieś leży mi w piwnicy) Cena powiedzmy 30pln + przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 śmiało możesz brać ten pierwszy, zrobiłem na nim 15 warek i nic się nie dzieje, jestem zadowolony. A wypalana farba tylko przy pierwszym odpalaniu dała no nozdrzach Konstrukcja nie wygląda stabilnie ale w rzeczywistości jest wytrzymała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na pierwszym prawie 90 warek zrobionych, co prawda teraz na nim tylko zacieram ale gotowałem na nim kiedyś 80l brzeczki i poza długim czasem zagotowania nic złego się nie działo. Konstrukcja jest w miarę solidna i poza rdzą nic niepokojącego się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 http://allegro.pl/taboret-gazowy-af013p-id-atest-do-pomieszczen-i5099939029.html mam od początku, niezawodny. Teraz planuję zwiększać wybicie w wakacje, przynajmniej taboretu nie muszę zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi