emcede Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Fizjoterapia ogólnie, masaż szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ja przez lat 10 robiłem gitary głównie dla metalowej braci, potem foto, teraz dyryguję zespołem ludzi w typowym przemyśle metalowym - projektowanie i produkcja wymienników ciepła różnej maści. Po pracy dłubanie, konstruowanie, trochę elektronika, niedługo zaczynam kurs na skoczka spadochronowego, to tak w wielkim skrócie :-) Pozdrawliaju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja przez lat 10 robiłem gitary głównie dla metalowej braci, potem foto, teraz dyryguję zespołem ludzi w typowym przemyśle metalowym - projektowanie i produkcja wymienników ciepła różnej maści. Po pracy dłubanie, konstruowanie, trochę elektronika, niedługo zaczynam kurs na skoczka spadochronowego, to tak w wielkim skrócie :-) Pozdrawliaju :-) Czyż byś pracował w Secespolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Czyżbym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Chciałem być pilotem ale lekarz powiedział, że latać to ja mogę tylko jako pasażer Zostałem mechanikiem okrętowym. I bujam się po morzach i oceanach od dziesięciu lat. Teraz odliczam godziny ostatniej wachty. Za kilka godzin wysiadka, podróż do domu i kilka tygodni wolnego. Pozdrowienia z Gujany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 bujam się po morzach i oceanach od dziesięciu lat. Teraz odliczam godziny ostatniej wachty. Za kilka godzin wysiadka, podróż do domu i kilka tygodni wolnego. Pozdrowienia z Gujany. Zazdroszczę Ci wpadnij poopowiadać na OSOTT http://www.travelbit.pl/osott/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 To ja może odpowiem śpiewająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Opowiadać niestety nie ma o czym. Ja zwiedzam tylko porty i lotniska. Dzisiaj marynarzowanie to nie to co kiedyś, przynajmniej w moim wypadku. Edytowane 28 Maja 2016 przez buk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Ja przez lat 10 robiłem gitary głównie dla metalowej braci, Jak kolega kumaty to do Banja 6 strun potrzebuje założyć wzmaczniacz. Z wykształcenia tokarz narzędziowy. Z praktyki handlowiec artykułami hydraulicznymi, z zamiłowania amatorski muzyk, motocyklista i jeszcze pare innych hobbi Sardinia and Corse - sailing and singing in Porto Cervo - YouTube Edytowane 27 Maja 2016 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElGreco Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Z praktyki handlowiec artykułami hydraulicznymi Polecam sklep tego Pana. Choć sprzedał mi niepasujące króćce (które to później mogłem zwrócić bez żadnego problemu), to na dodatek jako jedyny w okolicy sprzedaje każdy rodzaj rurki miedzianej na kawałki. Jeszcze mi dał dwa piwa Edytowane 28 Maja 2016 przez ElGreco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Polecam sklep tego Pana. Normalnie jesteśmy na ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ja przez lat 10 robiłem gitary głównie dla metalowej braci, Jak kolega kumaty to do Banja 6 strun potrzebuje założyć wzmaczniacz. Z wykształcenia tokarz narzędziowy. Z praktyki handlowiec artykułami hydraulicznymi, z zamiłowania amatorski muzyk, motocyklista i jeszcze pare innych hobbi Sardinia and Corse - sailing and singing in Porto Cervo - YouTube Dobrze jest trochę zmieniać zawody, żeby nie było nudno :-). Do banjo najlepiej wstawić mikrofon i dalej kablem do dobrego wzmacniacza akustycznego lub git. basowej. Można pokombinować z przetwornikami piezo ale wymaga to dużo zabawy szczególnie w z wyrównoważeniem głośności poszczególnych strun - wiem, bo wstawiałem :-). Dobrej klasy lavalier jak np. AKG C411 spokojnie załatwi sprawę (koszt ok. 500 zł ) :-). Ja kiedyś pewnemu znanemu gitarnikowi wstawiałem do banjo jakiegoś Beyerdynamica, ale nie pamiętam jaki to był model, też ładnie grało to, ale osobiście bardziej preferuję AKG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Cholera ten twój Gdańsk trochę za daleko ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 U mnie budownictwo, wykończenia wnętrz itp prace. Wcześniej pracowałem w sklepie budowlanym - do dzisiaj mam traumę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Konserwacja zabytków,pracuje jako "technik",czyli od brudnej roboty:-) Specjalizacja pozłotnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Liczenie cudzych pieniedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Liczenie cudzych pieniedzy.Urząd skarbowy? Wysłano z Commodore 64 yarrro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Urząd Skarbowy bardziej się kojarzy z zabieraniem cudzych pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Urząd Skarbowy bardziej się kojarzy z zabieraniem cudzych pieniędzy Bardzo sluszna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrol Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Opeator maszyn produkcyjnych rozlewnia wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Urząd Skarbowy bardziej się kojarzy z zabieraniem cudzych pieniędzy Bardzo sluszna uwaga Ale co w tym niestosownego. Taki ma profil. Zabiera innym, by część dać innym. Nie dziś to wymyślono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Urząd Skarbowy bardziej się kojarzy z zabieraniem cudzych pieniędzy Bardzo sluszna uwaga Ale co w tym niestosownego. Taki ma profil. Zabiera innym, by część dać innym. Nie dziś to wymyślono. Hmmm... Ciezko mi sie do tego ustosunkowac, bo zapomnialem juz, czego rozmowa dotyczyla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszakm Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 A ja projektuje i montuje instalacje sanitarne, wentylacja, klimatyzacja, wod-kan Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Pracownik Działu Informatyki UR w Krakowie. Fullstack Developer i opiekun techniczny aplikacji USOSweb na uczelni. Nuda... I marne zarobki... Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nuda... I marne zarobki... Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Ale za to fajny sprzęt posiadasz ;-) Poszło z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi