jacer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Od kogo dostałem dwa piwa z numerem 6,7 pisane cienkim markerem? Oczywiście zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 szop 007 spał w pokoju koedukacyjnym i seksie grupowym został pominięty. No straszne. Może przestańmy pisać takie głupoty bo nas zbanują. Właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych. Nieźle lepiej się przyznaj, co życzyłeś solenizantowi? A poważnie to na tamtym forum nie ma już miejsca dla ludzi myślących. W Brennej Gabi mi opowiadała o tych domowych wędlinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) szop 007 spał w pokoju koedukacyjnym i seksie grupowym został pominięty. No straszne. Może przestańmy pisać takie głupoty bo nas zbanują. Właśnie dzisiaj się dowiedziałem' date=' że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych.[/quote'] Nieźle lepiej się przyznaj, co życzyłeś solenizantowi? A poważnie to na tamtym forum nie ma już miejsca dla ludzi myślących. W Brennej Gabi mi opowiadała o tych domowych wędlinach. Życzenia były dla mojej "połowicy". Po tym "incydencie" naniesiono poprawki w naszych profilach (brak dat urodzenia) . Nie mówię już o tym że od dawna nie mamy wejścia na tamto forum Ja juz dawno wiedziałam, że nie można tam mieć swojego zdania. Bardzo się cieszę że pojechałam do Żywca . Spotkałam tam starych i nowych znajomych . Mogłam uściskać dłonie nagrodzonym. Dziekuję za wspaniałą zabawę . Za rok napewno się spotkamy . Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 GRATULACJE!!!Dla organizatorów za przestrzeń na terenie browaru,dla zwyciężców konkursu piwowarskiego,za bardzo miłą atmosferę.Dziękuje wszystkim znajomym i nie znajomym za miło spędzony czas/tak szybko leci/ i wspaniałe piwa do degustacji z kufelka na smyczy.Gratulacje Dori za zwycięstwo i przejęcie pałeczki/buteleczki na cały rok. Do zobaczenia w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych. Myślę że nie żałujesz, może choć trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Po raz piewszy byłem, piwo piłem i dobrze się bawiłem. Pozdrowienia dla wszystkich których udało mi się poznać w realu, miło było dopasować avatary do osób. Spróbowałem paru świetnych piw, te w namiocie piwowarskim był zdecydowanie najlepsze. Poznałem blaski i cienie pracy barmana, bawiłem się przy tym świetnie. Organizatorom jestem dozgonnie wdzięczny za super-hiper-wypasiony fartuch piwowarski, mini kufelki też zasługują na nagrodę Nobla, ale niestety swój rozbiłem Szop007: drożdże udało mi się wydobyć z lodówki rano, dzięki jeszcze raz. Z uwag organizacyjnych; - brak parkingu płatnego, koszmar z parkowaniem samochodu - mam pewien niedostyt rozmów technicznych - przydałoby się drobne wspomożenie organizacyjne, np. w postaci ogłoszenia - tu a tu próbujemy takie a takie piwa od tej do tej. Np. pszeniczne 12-13, pilsy 13-14, angielskie 14-15, belgi 15-16 itd. Każdy piwowar mógłby przynieść swoje piwa, poróbować cudze, podyskutowac o technologii itp. Jescze ciekawostka o obronie Węgierskiej górki w 1939: http://www.zywiecczyzna.pl/wegierska/szczegoly.php?129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ktoś wróżył na panelu u Infama, że Grand Champion będzie BPA Prorok, czy co. Jak zgadniesz trzeciego GCh, to zacznę warzyć pod te przepowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Gratuluję wygranych. Szczególnie GCh pani Dorocie. :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 - mam pewien niedostyt rozmów technicznych - przydałoby się drobne wspomożenie organizacyjne, np. w postaci ogłoszenia - tu a tu próbujemy takie a takie piwa od tej do tej. Np. pszeniczne 12-13, pilsy 13-14, angielskie 14-15, belgi 15-16 itd. Każdy piwowar mógłby przynieść swoje piwa, poróbować cudze, podyskutowac o technologii itp. Też mnie coś takiego kusi. Na WWP mi konsekwentnie nie wychodzi. Ale w Żywcu można by spróbować. W przyszłym roku za organizację najprawdopodobniej odpowiadać będzie PSPD, więc po prostu trzeba pomyśleć jak to zorganizować i po prostu wprowadzić taki punkt do programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ufff wreszcie ochłonęłam Cieszę się ogromnie z wygranej i trochę obawiam się jak to wszystko dalej się potoczy... Dziękuję wszystkim za gratulacje. Dziennikarze byli pod wrażeniem atmosfery jaka panowała w namiocie piwowarskim. Mówili że takiej sympatii, życzliwości, radości życia dawno nie widzieli. Byli pod wrażeniem jak piwowarzy cieszyli się po ogłoszeniu każdego medalowego miejsca. Podkreślali że jest to niesamowite, że po prostu my się tak lubimy Wielu osobom chciałabym podziękować za to weekendowe spotkanie, każdemu kogo napotkałam coś zawdzięczam i przepraszam, że wszystkich nie wymienię bo niechcący mogłabym kogoś pominąć. Są jednak dwie osoby do których kieruję specjalne podziękowania to Wojtek i Paweł - bez Was chłopaki nie poradziłabym sobie z dziennikarkami, spróbuję kiedyś jakoś się odwdzięczyć Dziękuję też wszystkim pozostałym którzy mi pomagali w warsztatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Oczywiście wielkie gratulacje dla wszystkich medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No to teraz Dori się zacznie: wywiady, wizyty w zakładach pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za super spotkanie. I za możliwość spróbowania takiej ilości świetnego piwa. Gratulacje dla laureatów. I dla naszej Mistrzyni. Brawo Dori. Ech... super było. Zdjęć narobiłem mnóstwo, trochę przejrzę i wrzucę do galerii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Widział em na fotkach że niektórzy piwowarzy mieli fartuchu ze swoim imieniem i nazwiskiem z jakiej to okazji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Widział em na fotkach że niektórzy piwowarzy mieli fartuchu ze swoim imieniem i nazwiskiem z jakiej to okazji ? Ci co zdobyli pudła w poprzednich edycjach KPD zostali zaproszeni do prezentowania swoich wyrobów w zamian za co otrzymali m.in. te fartuchy tudzież załatwiono im noclegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ciężko wrócić do rzeczywistości po TAAKIEEEJ imprezie Podziękowania dla organizatorów, zwycięzców dla uczestników tych poznanych i tych których trzeba będzie poznać przy kolejnej imprezie Special THX dla kierowcy naszego autobusu że bardzo nie krzyczał na to pobojowisko w autobusie oraz że dał się zarazić piwowarstwem /zakupił zestaw/ No i ekipie wesołego autobusu za zrobienie 40l wolnego miejsca w kegach i skrzynkach :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Super impreza, mieliśmy okazję być pierwszy raz i na pewno za rok wracamy. Gratulacje dla dori . Dzięki kopyr za piwka, spróbuje,opisze. Szkoda,że miałem niewiele czasu na rozmowy (w piątek byłem w Żywcu służbowo a w sobotę musiałem już wracać do Poznania ) Podziękowania dla w wogosza za przechowanie kufla... jakoś tak o nim zapomniałem... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ufff wreszcie ochłonęłam Cieszę się ogromnie z wygranej i trochę obawiam się jak to wszystko dalej się potoczy... Dziękuję wszystkim za gratulacje. Dziennikarze byli pod wrażeniem atmosfery jaka panowała w namiocie piwowarskim. Mówili że takiej sympatii, życzliwości, radości życia dawno nie widzieli. Byli pod wrażeniem jak piwowarzy cieszyli się po ogłoszeniu każdego medalowego miejsca. Podkreślali że jest to niesamowite, że po prostu my się tak lubimy Witam Dori i jeszcze raz wielkie gratulacje. Wielu osobom chciałabym podziękować za to weekendowe spotkanie, każdemu kogo napotkałam coś zawdzięczam i przepraszam, że wszystkich nie wymienię bo niechcący mogłabym kogoś pominąć. Są jednak dwie osoby do których kieruję specjalne podziękowania to Wojtek i Paweł - bez Was chłopaki nie poradziłabym sobie z dziennikarkami, spróbuję kiedyś jakoś się odwdzięczyć Dziękuję też wszystkim pozostałym którzy mi pomagali w warsztatach Nie ma sprawy, to była sama przyjemność. Bardzo lubimy z Pawłem warzenie wielo(saison)owe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zdjęć narobiłem mnóstwo, trochę przejrzę i wrzucę do galerii... Wrzuciłem parę sztuk... Mam też "wersję rozszerzoną" (około 100zdjęć) - chętnych zapraszam na PW to podam namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wielkie dzięki za rewelacyjne spotkanie piwowarskie! Organizatorzy są coraz bardziej przychylni nam piwowarom. Warte podkreślenia jest to, o czym pisała Dori. Atmosfera spotkania - bezcenne! To widać, że stanowimy zgrany, sympatyczny zespół, piwowarską brać. Gratulacje dla Grand Champion'ki, wielkie brawa Dorotko! Gratulacje dla Staśka! Gratulacje dla wszystkich Laureatów! Podziękowania za nocne szaleństwa dla mieszkańców Węgierskiej Górki. Wojtek i Paweł odwaliliście dobrą robotę na warzelni - dzięki. Podróż w jedną i drugą stronę miło upłynęła w towarzystwie Staśka, Łukasza i Michała. Impreza bardzo sympatyczna. Jeszcze raz dziękuję za spotkanie / poznanie. W przyszłym roku zorganizujemy się nieco lepiej z noclegami. Mam zarezerwowaną połówkę pensjonatu (zarezerwuję całość). Ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 myślę że w przyszłym roku może uda mi się wybrać zwłaszcza jak będzie jechać z Wawy taka ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 oczywiście możesz mnie zapisać tak mi się spodobało że na pewno będe raczej już ze swoimi piwkami , raczej na pewno więc jesli masz miejsce to rezerwuje pozdr uups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, gratulacje dla Dori za najlepsze piwo Festiwalu. Dzięki wszystkim za wspaniałe towarzystwo. Do zobaczenia na kolejnej piwowarskiej imprezie. Oby szybciej, niż za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, gratulacje dla Dori za najlepsze piwo Festiwalu. Dzięki wszystkim za wspaniałe towarzystwo. Do zobaczenia na kolejnej piwowarskiej imprezie. Oby szybciej, niż za rok. No ja tez mam nadzieję, że szybciej. Będzie w tym roku impreza w Cieszynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (zapytam i tu) A czy ktoś zna wyniki konkursu etykiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi