ceemte Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Mam pomysl na zalozenie czegos podobnego jak na BB. Moznaby umieszczac informacje o miejscach gdzie jest cos wartego wypicia z podzialem na miasta/miejscowosci. Wiadomo, ze domowe najlepsze ale czasem spotyka sie ze znajomymi w knajpie. Warto wiedziec, ktora wybrac. Np. ostatnio w conajmniej dwoch knajpach osiedlowych w Katowicach pojawilo sie czeskie lane Primator pszeniczne, ciemne i lager + kilka rodzajow w butelkach. W miescie przytloczonym "troskliwa opieka" KP to fakt warty odnotowania :] co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja jestem przeciwna. Pozostańmy typowym forum piwowarskim Zawsze można założyć watek w Hyde Parku do wymiany informacji o miejscach z ciekawym piwem. Na ten moment, na tym forum uważam, że to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Podobnie jak dori uważam, że nie ma co rozmywać formuły piwo.org. Nie ma sensu też dublować browar.biz na tym polu, bo i tak nigdy ten dział nie dorównałby jego odpowiednikowi z browaru. A z zupełnie innej beczki zapraszam na browar.biz. Tam możesz podzielić się info o tych knajpkach. Tam nie jest tak strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 To jest forum piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Też uważam że pomysł nietrafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 U mnie można się napić dobrego piwa - obecnie serwujemy całkiem przyzwoity Kolsch, wersja butelkowa. W przysżłym tygodniu ma się pojawić lany Scottish 60/- i weizen, butelkowy niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Oczywiście nie ma sensu i miejsca na taki dział na piwo.org. A z zupełnie innej beczki zapraszam na browar.biz. Tam możesz podzielić się info o tych knajpkach. Tam nie jest tak strasznie. Dokładnie. Czytuję, choć nie wszystkie działy, prawie codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 A ja zapraszam do mnie. W dobie tanich lotów nie powinien to być problem. Jak zabraknie mojego domowego zawsze można wyskoczyć na jedno czy dwa na miasto. Miejsce na materacu też sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceemte Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ok, to wycofuje pomysl. Na BB po prostu nie podobal mi sie uklad tego forum, troche balaganiarsko jest to zrobione ale coz. Po prostu ostatnio zaskoczylo mnie wkroczenie czeskiego piwa na katowicki rynek. Uwazam to za krok w dobra strone, jesli chodzi o kulture piwna. Moze cos sie zacznie zmieniac? Ile mozna pic napoj alkoholowy o smaku piwa, ktory dumnie nazywaja "piwem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mam pomysl na zalozenie czegos podobnego jak na BB. Moznaby umieszczac informacje o miejscach gdzie jest cos wartego wypicia z podzialem na miasta/miejscowosci. Wiadomo, ze domowe najlepsze ale czasem spotyka sie ze znajomymi w knajpie. Warto wiedziec, ktora wybrac. Np. ostatnio w conajmniej dwoch knajpach osiedlowych w Katowicach pojawilo sie czeskie lane Primator pszeniczne, ciemne i lager + kilka rodzajow w butelkach. W miescie przytloczonym "troskliwa opieka" KP to fakt warty odnotowania :] co o tym myslicie? A gdzie konkretnie można delektować się wymienionymi przez ciebie trunkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceemte Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 W Presji i El Popo na piotrowicach. Przeniosłem się do odpowiedniego działu na BB z knajpianymi relacjami, bo tutaj chyba towarzystwo nie chodzi po barach http://browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi