BuDeX Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ale mowa tu o tych co je wysłali pocztą/kurierem? Bo jeżeli wliczają się ci co dostarczyli osobiście to ja nic nie dostałem. A co? Zaniosłeś osobiście i boisz się, że nie dotarła w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Ale mowa tu o tych co je wysłali pocztą/kurierem? Bo jeżeli wliczają się ci co dostarczyli osobiście to ja nic nie dostałem. A co? Zaniosłeś osobiście i boisz się, że nie dotarła w całości? Raczej, że zaniosłem i zostało pominięte przy spisywaniu uczestników. Nie myli się tylko ten co nic nie robi, więc wolę się dopytać, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Bądź co bądź the_doctor napisał, że "do wszystkich, którzy dostarczyli paczki", stąd było moje pytanie o dostarczających osobiście. Edytowane 8 Października 2015 przez quba16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nic nie zostało pominięte. Jeżeli przyniosłeś piwa i wydrukowane zgłoszenie to na pewno zostało zakodowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Widzę, że listy startowej się nie doczekam To chociaż ile zgłoszeń w poszczególnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ale mowa tu o tych co je wysłali pocztą/kurierem? Bo jeżeli wliczają się ci co dostarczyli osobiście to ja nic nie dostałem. A co? Zaniosłeś osobiście i boisz się, że nie dotarła w całości? Raczej, że zaniosłem i zostało pominięte przy spisywaniu uczestników. Nie myli się tylko ten co nic nie robi, więc wolę się dopytać, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Bądź co bądź the_doctor napisał, że "do wszystkich, którzy dostarczyli paczki", stąd było moje pytanie o dostarczających osobiście. Bardzo dobrze, że napisałeś. Okazało się, że wczoraj kodując piwa pominąłem Twoją paczkę, za co serdecznie przepraszam. Dzięki, że napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale mowa tu o tych co je wysłali pocztą/kurierem? Bo jeżeli wliczają się ci co dostarczyli osobiście to ja nic nie dostałem. A co? Zaniosłeś osobiście i boisz się, że nie dotarła w całości? Raczej, że zaniosłem i zostało pominięte przy spisywaniu uczestników. Nie myli się tylko ten co nic nie robi, więc wolę się dopytać, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Bądź co bądź the_doctor napisał, że "do wszystkich, którzy dostarczyli paczki", stąd było moje pytanie o dostarczających osobiście. Bardzo dobrze, że napisałeś. Okazało się, że wczoraj kodując piwa pominąłem Twoją paczkę, za co serdecznie przepraszam. Dzięki, że napisałeś uuups. Przepraszam za szyderę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Spoko ale widzisz, kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? Napisz do the_doctor'a. Ja z nim w mojej sprawie gadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? A kurier wysłał Ci zwrotkę, że paczka dotarła? Moim zdaniem powinieneś przede wszystkim dogadać się z firmą przewozową. Jak będziesz pewien, że dostarczyli paczkę to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? A kurier wysłał Ci zwrotkę, że paczka dotarła? Moim zdaniem powinieneś przede wszystkim dogadać się z firmą przewozową. Jak będziesz pewien, że dostarczyli paczkę to daj znać. Dostałem raport od kuriera: "2015-09-25 13:15:00 Doręczenie". Adres doręczenia się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? A kurier wysłał Ci zwrotkę, że paczka dotarła? Moim zdaniem powinieneś przede wszystkim dogadać się z firmą przewozową. Jak będziesz pewien, że dostarczyli paczkę to daj znać. Dostałem raport od kuriera: "2015-09-25 13:15:00 Doręczenie". Adres doręczenia się zgadza Sprawa wyjaśniona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Do wszystkich, którzy dostarczyli paczki wysłane zostały powiadomienia o ich przyjęciu. Użytkownicy gmaila- sprawdźcie spam. Niestety, do mnie wiadomość nie dotarła Wysłałem paczkę 24 września i nie wróciła do mnie (czyli chyba dotarła), przelew też poszedł. Do kogo mam się zwrócić w tej sprawie? A kurier wysłał Ci zwrotkę, że paczka dotarła? Moim zdaniem powinieneś przede wszystkim dogadać się z firmą przewozową. Jak będziesz pewien, że dostarczyli paczkę to daj znać. Dostałem raport od kuriera: "2015-09-25 13:15:00 Doręczenie". Adres doręczenia się zgadza Sprawa wyjaśniona:) Przejrzałem spam i odnalazłem te maile z potwierdzeniem, myślałem że maile były wysyłane wczoraj, dlatego sprawdziłem spam sprzed dwóch dni tylko, sorry za zawracanie głowy Będzie podana informacja ile piw startuje w danych kategoriach przed, albo w trakcie konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jutro rano mogę podać taką informację, jeśli sobie życzycie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 pożyczymy sobie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 pożyczymy sobie :-) 14 "Belgian Sour Ale" 16 "American Barleywine" 21 "Coffee Pale Ale" 21 "Gose" 32 "Whisky Stout" 36 "Black IPA" 51 "Single Hop IPA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nachmieldalacz Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Będzie lista finałowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Będzie lista finałowa? Prawdopodobnie będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Lista piwowarów, których piwa zakwalifikowały się do dzisiejszego finału (kolejność nazwisk jest losowa): Gose: Andrzej Miler Piotr Brzeziński Witold Kieraś Jacek Błędowski Michał Kordek Leszek Jasiński Marcin Jędrzejewski Łukasz Kantor Jacek Jędrzejczak Jan Gadomski Coffee APA: Maciej Osiński Mariusz Karpiński Michał Walek Krystian Sarna Tomasz Syguła Grzegorz Krupkowski Michał Barancewicz Paweł Żywiecki Dawid Rogoziński Leszek Jasiński Jakub Baranowski Single Hop IPA: Maciej Osiński Radosław Jednachowski Andrzej Miler Łukasz Śledziński Maksymilian Krawczyk Andrzej Wójciak Piotr Antolik Piotr Dowlasz Piotr Machowicz Dawid Rogoziński Mikołaj Jezierski Jakub Baranowski Hagen Grosspietsch Black IPA: Piotr Pałka Jacek Stachowski Łukasz Ulatowski Łukasz Kojro Mateusz Wachowicz Paweł Żywiecki Piotr Kowalski Tomasz Michalski Jakub Baranowski Whisky Stout: Marek Waluś Piotr Czarny Karol Waszczuk Tomasz Syguła Łukasz Śledziński Piotr Kowalski Sebastian Bojczuk Bartosz Hajduk Tomasz Michalski Mateusz Sokalski American Barleywine: Maciej Osiński Rafał Krzywicki Michał Walek Adam Śmiglak Tomasz Syguła Piotr Petruczynik Tomasz Syty Konrad Kurek Mateusz Sokalski Przemysław Odrobny Łukasz Kubicki W kategorii Belgian Sour Ale eliminacje się nie odbyły. Edytowane 11 Października 2015 przez the_doctor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ogłoszenie wyników Warszawskiego Konkursu Piw Domowych 2015 edycja jesienna odbędzie się oczywiście podczas Warszawskiego Festiwalu Piwa. Dokładniej w piątek o 20:00 na murawie stadionu miejskiego Legii Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) To ja sobie pozwoliłem zrobić zestawienie ile komu piw weszło do finałów: Jakub Baranowski 3 Maciej Osiński 3 Tomasz Syguła 3 Andrzej Miler 2 Dawid Rogoziński 2 Leszek Jasiński 2 Łukasz Śledziński 2 Mateusz Sokalski 2 Michał Walek 2 Paweł Żywiecki 2 Piotr Kowalski 2 Tomasz Michalski 2 Adam Śmiglak 1 Andrzej Wójciak 1 Bartosz Hajduk 1 Grzegorz Krupkowski 1 Hagen Grosspietsch 1 Jacek Błędowski 1 Jacek Jędrzejczak 1 Jacek Stachowski 1 Jan Gadomski 1 Karol Waszczuk 1 Konrad Kurek 1 Krystian Sarna 1 Łukasz Kantor 1 Łukasz Kojro 1 Łukasz Kubicki 1 Łukasz Ulatowski 1 Maksymilian Krawczyk 1 Marcin Jędrzejewski 1 Marek Waluś 1 Mariusz Karpiński 1 Mateusz Wachowicz 1 Michał Barancewicz 1 Michał Kordek 1 Mikołaj Jezierski 1 Piotr Antolik 1 Piotr Brzeziński 1 Piotr Czarny 1 Piotr Dowlasz 1 Piotr Machowicz 1 Piotr Pałka 1 Piotr Petruczynik 1 Przemysław Odrobny 1 Radosław Jednachowski 1 Rafał Krzywicki 1 Sebastian Bojczuk 1 Tomasz Syty 1 Witold Kieraś 1 Suma końcowa 69 Edytowane 11 Października 2015 przez quba16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To ja sobie pozwoliłem zrobić zestawienie ile komu piw weszło do finałów: Jakub Baranowski 3 Maciej Osiński 3 Tomasz Syguła 3 Andrzej Miler 2 Dawid Rogoziński 2 Leszek Jasiński 2 Łukasz Śledziński 2 Mateusz Sokalski 2 Michał Walek 2 Paweł Żywiecki 2 Piotr Kowalski 2 Tomasz Michalski 2 Adam Śmiglak 1 Andrzej Wójciak 1 Bartosz Hajduk 1 Grzegorz Krupkowski 1 Hagen Grosspietsch 1 Jacek Błędowski 1 Jacek Jędrzejczak 1 Jacek Stachowski 1 Jan Gadomski 1 Karol Waszczuk 1 Konrad Kurek 1 Krystian Sarna 1 Łukasz Kantor 1 Łukasz Kojro 1 Łukasz Kubicki 1 Łukasz Ulatowski 1 Maksymilian Krawczyk 1 Marcin Jędrzejewski 1 Marek Waluś 1 Mariusz Karpiński 1 Mateusz Wachowicz 1 Michał Barancewicz 1 Michał Kordek 1 Mikołaj Jezierski 1 Piotr Antolik 1 Piotr Brzeziński 1 Piotr Czarny 1 Piotr Dowlasz 1 Piotr Machowicz 1 Piotr Pałka 1 Piotr Petruczynik 1 Przemysław Odrobny 1 Radosław Jednachowski 1 Rafał Krzywicki 1 Sebastian Bojczuk 1 Tomasz Syty 1 Witold Kieraś 1 Suma końcowa 69 Nie do końca wyniki są prawidłowe. Nie wliczona jest kategoria Belgian Sour Ale więc niektórzy mają +1 ( w tym i ja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No w sumie tak, nie pomyślałem może ktoś kto ma wgląd do listy poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jak mieć pecha, to po całej linii: w listę kategorii Single Hop IPA wkradł się błąd. Oto prawidłowa lista:Maciej OsińskiRadosław JednachowskiAndrzej MilerŁukasz ŚledzińskiMaksymilian KrawczykAndrzej WójciakPiotr AntolikPiotr DowlaszPiotr MachowiczMikołaj JezierskiJakub BaranowskiHagen GrosspietschSerdecznie przepraszamy za wprowadzenie Was w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madbart Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Metryczki były już wysyłane czy będą słane po festiwalu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi