pablo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jeśli ktoś chciałby zapoznać się z nową usługą Google Wave ( http://wave.google.com/help/wave/about.html ) i posiada konto mailowe w Google to dysponuję zaproszeniami do tej usługi, którymi chętnie się podzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jeśli ktoś chciałby zapoznać się z nową usługą Google Wave ( http://wave.google.com/help/wave/about.html ) i posiada konto mailowe w Google to dysponuję zaproszeniami do tej usługi, którymi chętnie się podzielę. Chętnie Poproszę na elxxx@xx.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) xx@xxx Wysyłałem zaproszenia jak na razie tylko na *@gmail.com, więc jeśli nie będzie dochodzić, to podaj adres na PW. edit: Nie jest konieczne posiadanie maila w Google Edytowane 2 Grudnia 2009 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak sobie przetłumaczyłem więc wiem o co chodzi. Podeslij zaproszenie na pieron2007@gm....com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crowstep Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 I ja poproszę o zaproszenie;) Chętnie zbadam G-wave prtrzaska@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaproszenia rozdane. Jeszcze nie wiem czy się odnawiają (i po jakim czasie) więc przekazuję pałeczkę świeżo upieczonym użytkownikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Hej 6 sztuk u mnie - podajcie maila na PW to wyślę zaproszenie. zaproszenia nie dochodzą od razu, trzeba chwilkę poczekać. Jak się skończą to dam znać. p.s. Pablo - Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illuminati Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 prosze o zaproszenie na mseba@poczta.onet.pl z gory dzieki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarson Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam! I ja bym chętnie przetestował Googlową Falę Jeśli można ... to poproszę na adres email: czarek1968@pino.pl Dzięki wielkie i pozdrawiam wszystkich piwoszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A ja jestem zawiedziony tą usługą. Poklikałem popatrzyłem i wyszło, że jestem na innej fali, bo nie mam co tam robić Chyba pierwszy produkt który nie podszedł mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) A ja jestem zawiedziony tą usługą. Poklikałem popatrzyłem i wyszło, że jestem na innej fali, bo nie mam co tam robić :ad:Chyba pierwszy produkt który nie podszedł mi do gustu. Dopóki nie zbierze się tam większości znajomych, to faktycznie pozostaje to równie bezużyteczne jak gadu bez dodanych kontaktów. Potem zaczyna się fun ;-) Jest to produkt w fazie rozwojowej. Oglądając filmiki demonstracyjne jestem jednak pod wrażeniem koncepcji. Kwestią otwartą pozostaje to czy i w jakiej formie będzie można komunikować się z innymi sieciami... Na ile stanie się to popularny produkt? Czas pokaże. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam! I ja bym chętnie przetestował Googlową Falę Jeśli można ... to poproszę na adres email: czarek1968@pino.pl Dzięki wielkie i pozdrawiam wszystkich piwoszy! Wysłano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okiwsamraz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A czy i ja mógłbym dostać jedno jeśli się ostało, bo też chętnie bym się z nowym tworem googla zapoznał pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Instrukcja obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dopiero teraz oglądnąłem Fajne fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blinas Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam, czy macie jeszcze wolne zaproszenie na wave? Jesli jest mozliwosc to prosze o jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikkpoL Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam . Mógłbym otrzymać zaproszenie . ? Email : mikkpol11@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam . Mógłbym otrzymać zaproszenie . ?Email : mikkpol11@gmail.com Wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi