peter007 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Witam, dowiedziałem się o czymś takim jak mapa piwowarów...no i jestem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Witam,dowiedziałem się o czymś takim jak mapa piwowarów...no i jestem:) A bardzo miło Cześć ps: Oczywiście zaglądaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Kolejny bizowiec... Witaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
angasc Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Witaj, witaj. Sami znajomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter007 Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Skąd Wy się tu wzięliście? Miałem tu być pierwszy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 No więc ja również witam. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schloss Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. To jest właśnie problem wszystkich map, jakie widziałem. Chyba nie ma na to sposobu Pozostaje używać przycisku "+" czyli przybliż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 witam i ja petera 007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. to chyba dobrze że jest tak wielu piwowarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Bardzo dobrze, że nasza brać się rozwija. Ostatnio mój kolega tak się napalił na warzenie, oczywiście po degustacji mojego piwka, że natychmiast chciał zamawiać surowce do produkcji. Jak zacząłem mu tłumaczyć co i jak to z każdą minutą ochota mu odchodziła. No i odeszła. Chyba mu podeślę następne piwko. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Bardzo dobrze, że nasza brać się rozwija. Ostatnio mój kolega tak się napalił na warzenie, oczywiście po degustacji mojego piwka, że natychmiast chciał zamawiać surowce do produkcji. Jak zacząłem mu tłumaczyć co i jak to z każdą minutą ochota mu odchodziła. No i odeszła. Chyba mu podeślę następne piwko. JK lepiej nie tłumacz tylko podsyłaj :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Dzięki za radę tak zrobię. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts