peter007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam, dowiedziałem się o czymś takim jak mapa piwowarów...no i jestem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam,dowiedziałem się o czymś takim jak mapa piwowarów...no i jestem:) A bardzo miło Cześć ps: Oczywiście zaglądaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Kolejny bizowiec... Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angasc Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj, witaj. Sami znajomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Skąd Wy się tu wzięliście? Miałem tu być pierwszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No więc ja również witam. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schloss Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. To jest właśnie problem wszystkich map, jakie widziałem. Chyba nie ma na to sposobu Pozostaje używać przycisku "+" czyli przybliż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 witam i ja petera 007 Witam.Jak tak dalej pójdzie to mapa Polski będzie cała czerwona. to chyba dobrze że jest tak wielu piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Bardzo dobrze, że nasza brać się rozwija. Ostatnio mój kolega tak się napalił na warzenie, oczywiście po degustacji mojego piwka, że natychmiast chciał zamawiać surowce do produkcji. Jak zacząłem mu tłumaczyć co i jak to z każdą minutą ochota mu odchodziła. No i odeszła. Chyba mu podeślę następne piwko. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Bardzo dobrze, że nasza brać się rozwija. Ostatnio mój kolega tak się napalił na warzenie, oczywiście po degustacji mojego piwka, że natychmiast chciał zamawiać surowce do produkcji. Jak zacząłem mu tłumaczyć co i jak to z każdą minutą ochota mu odchodziła. No i odeszła. Chyba mu podeślę następne piwko. JK lepiej nie tłumacz tylko podsyłaj :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Dzięki za radę tak zrobię. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi