piter Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam Tak , co nie oznacz że jeśli nie wychodzą to fermentacja ustała . Przestaje "bulkać" myślisz ,że fermentacja ustała,rozlewasz i masz granaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A czy prawdzie jest zdanie: "jeżeli przez rurkę wychodzą bąbelki, to znaczy, że fermentacja trwa"? nie, może to jeszcze być spowodowane zmianą temperatur albo ciśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A czy rozmowy o bulkaniu moglibyście prowadzić w innym temacie? Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A czy rozmowy o bulkaniu moglibyście prowadzić w innym temacie? Proszę Nie ! Bo jesteśmy starymi wyjadaczami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A czy rozmowy o bulkaniu moglibyście prowadzić w innym temacie? Proszę Nie ! Bo jesteśmy starymi wyjadaczami ! No chyba Ty. My ciągle młodzi i wciąż się uczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Witam Tak , co nie oznacz że jeśli nie wychodzą to fermentacja ustała . Przestaje "bulkać" myślisz ,że fermentacja ustała,rozlewasz i masz granaty A gdzie takie coś napisałem? Ja jestem umysł ścisły i dla mnie to co napisałem znaczy dokładnie to co napisałem. Edytowane 28 Listopada 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) nie, może to jeszcze być spowodowane zmianą temperatur albo ciśnień. Przez cały dzień? Edytowane 28 Listopada 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 jesteś starym wyjadaczem kiedy wiesz że zacier to nie roztwór cukru 1410 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie' date=' może to jeszcze być spowodowane zmianą temperatur albo ciśnień.[/quote']Przez cały dzień? Jeśli się będzie powoli ogrzewać to powoli będzie desorbować CO2 i może tak być. Ja miewałem tak, że po paru dniach bez reakcji nagle zaczynało "bulgotać" i potem to ustawało. Wbrew pozorom to ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Cytat założyciela wątku (zredagować wg potrzeby): "...bo starym wyjadaczom, którzy po kilka razy byli już na scenie i odbierali gratulacje, już tak szybko serce nie bije..." Edytowane 28 Listopada 2011 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W odpowiedzi -"jestem po " chodzi o warzenie a nie seks WS słowie "doszedłem " chodzi ci tylko o ostatnią kroplę z kufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jesteś starym wyjadaczem kiedy, zacierasz w rimsie bez fałszywego dna. Albo gdy, podłączasz kega pod pierwszy kran i dziwisz się, gdy z drugiego nic nie chce lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jesteś starym wyjadaczem jak ostro chłodzisz brzeczkę w kotle warzelnym, a pod nim, hula sobie palnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi