klakierinho Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam, właśnie zacząłem swoją przygode z warzeniem, a dokładnie z zacieraniem z zestawu startowego zakupionego w cetrumpiwowarstwa.pl. Cały proces przebiegł w miare sprawnie, tak bynajmniej mi sie wydaje Obecnie jestem na etapie fermentacji burzliej, a dokładnie dzisiaj jest 6 dzień. Ze wględu na brak doświadczenia prosiłbym o ocene wizualną bardziej doswiadczonych piwowarów. Z mojej strony powiem, że pachnie ok. tzn. chmiel i lekko owocowo, a wygląda tak: proszę o opinie. pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Niewiele tu można zobaczyć ale raczej wszystko ok. Jeszcze nikt Ci nie zwrócił uwagi żebyś nie zaglądał niepotrzebnie do wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi1926 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wygląda dobrze, a "bynajmniej" to nie to samo co "przynajmniej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klakierinho Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Niewiele tu można zobaczyć ale raczej wszystko ok. Jeszcze nikt Ci nie zwrócił uwagi żebyś nie zaglądał niepotrzebnie do wiadra? Ciężko się powstrzymać , dzieki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wszystko OK, tak jak mówi przedmówca nie grzeb w wiadrze. No i bynajmniej to nie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek18 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Fermentacja się jeszcze nie skończyła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) ... Edytowane 3 Października 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk94 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie kończ przedwcześnie burzliwej to po pierwsze. Po drugie przebieg fermentacji sprawdzamy przede wszystkim spławikiem a nie na własne oczy i uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się