dziadek63 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale w centrum nie ma takich pięknych gór i tak wspaniałej atmosfery. No chyba, że chodzi o centrum Brennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 tak wspaniałej atmosfery. A o tym to sie trzeba osobiście przekonać;-) A górka Szczęśliwicka;-) a bełchatowska? A Jura Częstochowska, już tak na poważnie? pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Trzeba przyznać, że U Gazdy jest pierońsko piknie. Wokół góry i cisza. Inny świat. Stoły uginają się pod ciężarem swojskich pyszności. Konie podobno nie odczuwają naszego nawet po obiedzie. Miejsce magiczne. Będę tam wracał. Jeśli znajdziemy podobnie uroczych ludzi i miejsce (wątpliwe) to jestem za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No tak, Jura jest niepowtarzalna. Sam miałem ochotę ją zaproponować, ale chyba jeszcze za wcześnie myśleć o następnym zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Cóż - chętnie i tam, do Gazdów bym pojechał, ale paskudnie skręciłem kostkę, i teraz mogę tylko zazdrościć. Z żalu uwarzyłem BBA;-). Może przy kolejnym łatwiej mi będzie wpasowac się z podróżą i terminem. pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam. Wreszcie i ja znalazłem kilka chwil, by podziękowac wszystkim uczestnikom za wspaniałe towarzystwo na I zlocie piwo.org . Było pięknie. Miło było Was poznać, miło było podyskotować z Wami o naszej pasji, miło było skosztować Waszych piw, miło było uczestniczyć w "ciepaniu" pniakiem, miło było zaparkować koniem pod saloon'em w towarzystwie Infama i Staśka, miło było "dobić" się dzięki najszej barbarzyńskiej piwowarce, miło było się nudzić, miło było....., miło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Może przy kolejnym łatwiej mi będzie wpasowac się z podróżą i terminem. To pikuś. Bardziej musisz pilnować swojej kostki Wielka szkoda, że Cię nie było. Odwdzięczyłbym się za pomoc w odpluskwianiu mojego programiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Termin nadsyłania zdjęć przedłużam do jutra Mamy już dużo, ale wciąż brakuje jeszcze kilku osób. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ponieważ nie byłam oficjalnym uczestnikiem zlotu, ale aktywnym obserwatorem "od zaplecza" , długo się zastanawialam czy mam sie odezwać w temacie :rolleyes:. Powiem tylko, że miło było Was poznać drodzy piwowarzy. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy . Wasze zdrowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Miło było poznać! Dzięki za spotkanie, nocne dyskusje olbrzymi, pyszny, pięknie wypieczony udziec i pierwsze piwko. Piwko poddamy ocenie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Miło było poznać!Dzięki za spotkanie, nocne dyskusje olbrzymi, pyszny, pięknie wypieczony udziec i pierwsze piwko. Piwko poddamy ocenie Pozdrawiam. Oj Infam, Infam! Przecież to była wędzona szynka (fakt, że z kością). Czy Ty aby czegoś mocniejszego nie pociągałeś pod stołem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Oczywiście Jkocurku. A co Ty mnie tak atakujesz z piciem niewiadomo czego pod stołem? Nieładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Oczywiście Jkocurku.A co Ty mnie tak atakujesz z piciem niewiadomo czego pod stołem? Nieładnie. To z żalu, ze piłeś beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Powiem tylko, że miło było Was poznać drodzy piwowarzy. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy . Wasze zdrowie . Ciebie również miło było poznać! Dzięki za "wypożyczenie" kurtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Cześć Gabi, a nad czym ty się zastanawiać? byłaś , widziałaś, jesteś jedną z nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Miło Cię było poznać Gabi. Twoje pierwsze piwo czeka na stosowny moment, by go skosztować. Mam nadzieję, że będzie na tak wysokim poziomie smakowym jak szynka . Pozdrawiam, no i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dobra kochani przyznać się proszę czyje to piwa, otrzymałem do degustacji (dziekuję ) i z braku oznaczeń nie mogę przypisać do nikogo: 1. Jasne, czarny kapsel na napisem 53 AL białym mazakiem 2. Jasne, złoty kapsel z napisem 21 białym grubym mazakiem 3. 2 szt jasnego piwa wyglądającego pod słońce jak Ale, niebieski kapsel bez napisu Chciałbym degustację opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Miło Cię było poznać Gabi. Twoje pierwsze piwo czeka na stosowny moment, by go skosztować. Mam nadzieję, że będzie na tak wysokim poziomie smakowym jak szynka . Szynka to dzieło Bogdana . On jest fachowcem w dziedzinie wyrobu wędlin w naszym domu. Ja mam tylko nadzieję, że moim pierwszym piwem nikogo nie struję . Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam w imieniu swoim i Bogdana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Cześć 1. Jasne, czarny kapsel na napisem 53 AL białym mazakiem Po pierwsze nie białym mazakiem a korektorem , po drugie 33 a nie 53 Przyznaje się do tego wyrobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Cześć 1. Jasne, czarny kapsel na napisem 53 AL białym mazakiem Po pierwsze nie białym mazakiem a korektorem , po drugie 33 a nie 53 Przyznaje się do tego wyrobu Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Gabi, Twoje piwo widzę że prawie wszyscy otrzymali mam i ja. Ciekaw jestem kto pierwszy spróbuje - chyba wszyscy czekają na pierwszego ochotnika. Ja może spróbuję w niedziele. Bogdan to richrich jest fachura. Szynka pierwsza klasa. Razem tworzycie fajny duet. O etykietach pamiętaj dla mnie ( raczej dla znajomych) w ilości 3 szt - nie będę odklejał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Gabi, Twoje piwo widzę że prawie wszyscy otrzymali mam i ja. Mnie się nie udało Żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Gabi' date=' Twoje piwo widzę że prawie wszyscy otrzymali mam i ja. [/quote']Mnie się nie udało Żałuję Napisałem że prawie, bo to pierwsze piwo i było pewnie mniej niż 20l. Moje pierwsze to chyba nikt nie otrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Napisałem że prawie, bo to pierwsze piwo i było pewnie mniej niż 20l. Moje pierwsze to chyba nikt nie otrzymał. Masz rację pieron. Nie było tego dużo, ale robiłam wszystko z drżącymi rękami . Następna warka była już warzona po telefonach do znajomych piwowarów . Na następne spotkanie Bogdan zrobi znowu coś pysznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Oj, no to mi się już drżą ręce i podniebienie na same grzeszne myśli. Do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi