mpolak154 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Witam, czy ktoś miał styczność z tym sklepem?? http://esencjesmaku.pl/ Edytowane 1 Lutego 2016 przez mpolak154 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buniek80 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 cześć, ja kilka razy zamawiałem gotowe zestawy, były bez zastrzeżeń, polecam polski pal ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Też korzystałem, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Korzystałem i korzystać będę. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja też korzystam i jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shwax Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nie miałem okazji skorzystać z opcji wysyłki, ale kilka dni temu będąc przejazdem w delegacji w Sopocie odwiedziłem sklep stacjonarny. Wszystko czego potrzebowałem było na miejscu, w dodatku sprzedawca doradził kilka rzeczy Jeśli równie sprawnie i profesjonalnie wygląda obsługa sklepu wysyłkowego to gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamop Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Korzystałem i polecam! Bezproblemowo otrzymałem zamówiony towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Polecam ze swojej strony Słody dobrze ześrutowane, szybka wysyłka, a i do błędów potrafią się przyznać. Raz nie wysłane US-05 doszły na drugi dzień od zgłoszenia, oczywiście bez dodatkowych opłat. No i promocja u nich to promocja, a nie obniżka 2zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Sklep stacjonarny na poziomie. Wszystko co trzeba na miejscu. Petee, A te promocje to od jakiej kwoty dostałeś ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Chodzi mi o przeceny produktów. Np. w kilku znanych nam sklepach brewkit ze zbliżającym się terminem jest przeceniany o 5zł (czyli ok 10%). No dla mnie to żadna obniżka. A Esencje potrafią zejść o 50% i tak np. kupiłem brewkity dla kolegi po 20zł i kolega się wkręcił w piwowarstwo po uwarzeniu swojego pierwszego bitterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Kolejne zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 https://www.olx.pl/i2/oferta/sprzedam-dzialajacy-sklep-internetowy-CID619-IDkwDWm.html#:ca28d66ed4 jakby ktoś miał za dużo pieniążków i chciał mieć na własność sklep internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados78 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mam nadzieje, że sklep się reaktywuje. Wielka szkoda tak dobrze zaopatrzonego sklepu do którego zawsze można podjechać i mieć towar od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Reaktywacja już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tylko teraz kolega już nie podjedzie na szybko odebrać towaru osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekfilon Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czyli miała miejsce zmiana właściciela. Rozumiem, że zestawy surowców są te same co dawniej? Kolega wypróbował kilka i też chciałem skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Niestety zdecydowanie nie polecam usługi śrutowania w tym sklepie Edytowane 2 Maja 2017 przez ATP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 A może wziąłeś nie śrutowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No właśnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale napisz, bo nie widać dobrze - on jest nieześrutowany czy ześrutowany tak grubo. Ja brałem ostatnio w esencjach i moją uwagę też zwróciła inna grubość śruty i to, że łuska była niezniszczona w ogóle. Ale wydajność wyszła mi nawet spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Część ziaren była przecięta na pół, część była w całości. Wydajność wyszła katastrofalna, ok. 25% mniejsza niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Część ziaren była przecięta na pół, część była w całości. Wydajność wyszła katastrofalna, No OK, sklep dał ciała Nie on pierwszy i nie ostatni. Mam nadzieję, że powiadomiłeś (z odpowiednim komentarzem) o tym fakcie sklep ? Ja i tak nie rozumiem na co Ty liczyłeś mając świadomość, że masz źle ześrutowany słód gdy użyłeś go do zacierania? Wg mnie, zamiast bić tu pianę, trzeba było poszukać sposobu na ponowne śrutowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Placi to wymaga -skoro zapłacił za srutowanie to nie powinien tym sie przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowokator Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Placi to wymaga -skoro zapłacił za srutowanie to nie powinien tym sie przejmować A jak pojedziesz na wulkanizację na zmianę opon, i za mało Ci je napompują, to pomimo tego, że wiesz, że są za mało napompowane będziesz użytkował auto normalnie, czy wrócisz na ów warsztat, lub pojedziesz na stację dopompować opony? Tak jak Dr2 napisał, czego się spodziewał zacierając źle ześrutowany słód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Placi to wymaga -skoro zapłacił za srutowanie to nie powinien tym sie przejmować A jak pojedziesz na wulkanizację na zmianę opon, i za mało Ci je napompują, to pomimo tego, że wiesz, że są za mało napompowane będziesz użytkował auto normalnie, czy wrócisz na ów warsztat, lub pojedziesz na stację dopompować opony? Tak jak Dr2 napisał, czego się spodziewał zacierając źle ześrutowany słód? Prowokator dał się sprowokować W sidła wpadła nie ta zwierzyna co trzeba Ten uśmieszek na końcu wypowiedzi to była taka delikatna sugestia że to nie było takie do końca na serio i należy to traktować z przymrużeniem oka. Edytowane 10 Maja 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi